Pereiti į pagrindinį turinį

Uostamiestyje atakuotas inkasatorių automobilis

2017-03-15 10:12

Trečiadienio rytą Minijos gatvėje nusidriekė automobilių spūstys dėl į avariją papuolusių trijų automobilių. Autobusas taranavo inkasatorių automobilį, įstumdamas jį į priekyje važiavusio BMW galą.

Eismo įvykis nutiko dėl vairuotojų neatidumo rytinio piko metu. Priešais Minijos ir Sausio 15-osios gatvės sankryžą, važiuojant senamiesčio link netoli Specialiųjų tyrumų tarnybos pastato, pirmojoje eismo juostoje darbininkai tvarkė požemines komunikacijas. Kliūtis kelyje buvo pažymėta specialiais ženklais.

Automobilių vairuotojai, stengdamiesi apvažiuoti kliūtį, rikiavosi į antrąją eismo juostą. Inkasatorių automobilis „VW Transporter“ jau buvo persirikiavęs į antrąją eismo juostą, kai iš galo atlėkė maršrutinis autobusas ir trenkėsi į jo galą. „Volkswagen“ nuo smūgio dar vožėsi į priekyje iš lėto judėjusį BMW.

Pirminiais duomenimis, avarijoje niekas nenukentėjo. Tačiau kol vairuotojai aiškinosi kaltes, Minijos gatvėje susidarė eismo spūstys. Į avarijos vietą atvyko du policijos ekipažai.

Inkasatoriai linksmai išpyškino, kad jų mašina pilna pinigų. Tačiau iš tiesų, tai specialios paskirties mašina avarijoje labiausiai nukentėjo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų