Quantcast

Uostamiestyje kontrolieriui smogė į veidą

Klaipėdoje nuo kol kas nenustatyto asmens nukentėjo viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ kontrolierius.

Sekmadienį po 16 val. Žvejų gatvėje tarp dviejų vyrų įsiplieskė konfliktas. Vienas jų – kontrolierius, baudžiantis vairuotojus už ne vietoje pastatytus automobilius.

Žvejų gatvė yra viena tokių, kur vietos mažai, o draudžiantieji kelio ženklai neleidžia jos užkimšti transporto priemonėmis.

Kol kas policijos atstovai nepraneša, dėl ko tiksliai kilo konfliktas, apie tai galima tik spėlioti.

Pasak oficialaus policijos pranešimo, kažkoks vyras smogė 61 metų kontrolieriui į veidą.

Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pareigūnai bando nustatyti įtariamojo asmenybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laukiam nelaimės?

laukiam nelaimės? portretas
Stebina policijos neveiklumas,mero abejingumas.Pasikėsinta į pareigas vykdantį pareigūną. Straipsnio komentatoriai ragina vos ne žudyti ar mušti kontrolierius.Kiekvieno komentatoriaus IP adresai žinomi.Specialistas greit galėtų nustatyti tų smurtauti kviečiančių asmenų tapatybes.Bet ar miesto valdžiai tai rūpi...

buduliams

buduliams portretas
Daugelis besipiktinančių kaimiečių greičiausiai niekur iš Klaipėdos rajono nebuvo išvykę.Visi didmiesčiai turi mokomas parkavimo zonas,jau nekalbant apie užsienio miestus.Dabar jiems atrodo,kad tik Klaipėda taip skriaudžia vairuotojus

Arūnas

Arūnas portretas
To Kraupas. Mes klabame apie pareigas? Kontrolierių pareiga yra mandagiai bendrauti. Kai jie bendrauja chamiškai ir kartais ciniškai... Nenorėkime, kad visi eitų skųstis dėl jų bendravimo. Atsirado, kas nusprendė kitaip spręsti klausimą - fiziškai. Kartais, pareigą atliekantys pareigūnai peržengia jiems suteiktas galias, tada kyla konfliktai. Nepateisinu, bet ir nesmerkiu, nes man tas pacifizmas ir žiūrėjimas į pareigūnų naglumą pribodo irgi. O sistema neteisinga. Min 30 cnt nėra adekvatu ir KKT vadovo pareiškimas: "vairuotojų problema yra kuo greičiau susimokėti" ar susimokėti neišlipus iš automobilio, nes jau užimama vieta. Kaip suprasti? Kam parkomatai tada? Kol KKT vadovas toks, tol snūkius žmonės daužys vieno kitiems.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių