Pereiti į pagrindinį turinį

Už sugadintą automobilį – nokautuotas plovyklos darbuotojas

2016-02-20 12:29
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdoje Šilutės plente įsikūrusioje automobilių plovykloje kilo muštynės. Automobilį nusiplovęs klientas neteko kantrybės, kai išvydo, jog plovykloje buvo apgadinta jo mašina. Klientas mėgino aiškintis situaciją su įstaigos darbuotoju. Vyrai netrukus apsižodžiavo. Aistroms įkaitus iki maksimumo, paslauga nepatenkintas klientas smogė 24 metų plovyklos darbuotojui. Nukentėjęs darbuotojas kreipėsi į medikus. Po jų apžiūros paaiškėjo, kad klaipėdietis patyrė rimtą traumą. Jam plyšo ausies būgnelis.

Paaiškėjus tokioms aplinkybėms, konflikto esmę teks narplioti policijos pareigūnams. Plovyklos paslaugomis nepatenkintam klientui šį kartą gali grėsti rimti nemalonumai už įstaigos darbuotojo sveikatos sutrikdymą. Vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Klaipėdoje ne pirmą kartą kyla aistros dėl plovyklose apibraižytų automobilių. Tokias paslaugas teikiančios bendrovės dažniausiai konfliktines situacijas mėgina spręsti taikiai. Vieno degalinių tinklo atstovai portalui tvirtino, kad jų plovyklų teikiamos paslaugos yra apdraustos. Esą užtenka parašyti klientui pretenziją dėl sugadinto kėbulo ar įbrėžtos automobilio detalės ir draudikai atlygina patirtus nuostolius.

Tiesa, Šilutėje buvo nutikęs kuriozinis įvykis. Automobilį automatinėje plovykloje nusiplovęs vairuotojas ne iš karto pamatė, kad jo mašina subraižyta, nes šioji buvo labai purvina. Vėlyvą vakarą automobilį nuplovęs savininkas ne iš karto pastebėjo apibraižymus. Tą kartą vairuotojas parašė pareiškimą policijai ir prašė, kad pareigūnai ištirtų, kas ir kada jam apibraižė mašiną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų