Pereiti į pagrindinį turinį

B.Diaw: dabar Graikijos komanda labai pasikeitusi

B.Diaw: dabar Graikijos komanda labai pasikeitusi
B.Diaw: dabar Graikijos komanda labai pasikeitusi / Gedimino Bartuškos nuotr.

"Nelabai", - taip į klausimą, ar Prancūzijos krepšininkai tyčia nedėjo visų pastangų rungtynėse su Ispanija dėl pirmosios vietos grupėje, atsakė vienas prancūzų lyderių Borisas Diaw.

„Tikrai labai stengiausi, o mes iš ties gerai atrodėme iki pertraukos. Tuo metu Parkerį ir Noah taupėme kitoms, kur kas svarbesnės rungtynėms, kurios mūsų dar laukia“, - situaciją bandė paaiškinti Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos atstovas.

Tiesa, istoriją apie nemažai diskusijų sukėlusią prancūzų ir ispanų dvikovą jau galima pamiršti. Dabar „Les bleus“ laukia akistata su Graikija, kurios Vincento Collet auklėtiniai jau negali pralaimėti.

„O taip, mūsų tarpusavio istorija mums nėra palanki. Tačiau žiūrėsime, kaip bus dabar. Mus sieja įdomi istorija. Graikų ir prancūzų rungtynės visuomet būna labai atkaklios. Tai tapo lyg tradicija. Tačiau dabar pasikeitė treneriai, žaidėjai, todėl viskas jau kitaip“, - tikino B.Diaw.

Pastarosios svarbios rungtynės tarp Graikijos ir Prancūzijos tarptautiniuose turnyruose buvo labai atkaklios. Tačiau dabar graikai į Europos čempionatą Lietuvoje atvyko gerokai susilpnėję.

„Dabar Graikija yra labai pasikeitusi komanda, todėl ir visos prognozės kitoje pusėje“, - neatvirai apie favoritų etiketę užsiminė B.Diaw.

Kitaip nei graikai, Prancūzijos krepšininkai Senojo žemyno pirmenybėse gali pasigirti puikia sudėtimi.

„Nežinau, ar tai geriausia komanda per visą istoriją, bet tai tikrai gera rinktinė. Vis dėlto geriausia komanda ta, kuri laimi“, - sakė prancūzas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų