Pereiti į pagrindinį turinį

Pirmą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treniruotę Druskininkų stadione nutraukė vasariška liūtis - žaidėjams ir treneriams teko slėptis po "Saulės" pagrindinės mokyklos stogu. 

Šioje treniruočių stovykloje pagrindinis dėmesys bus skiriamas krepšininkų fiziniam pasirengimui.

"Pirmoji treniruotė prasidėjo be įtampos, bet kai žaidėjai gavo krūvių, juokeliai baigėsi, - po pratybų sakė K.Kemzūra. - Pirmasis įspūdis apie žaidėjų fizinę formą - neblogas, nė vienas krepšininkas neturi antsvorio. Darius Songaila - kaip savo geriausiais laikais. Manau, kad fizinių krūvių didinti nereikės nė vienam kandidatui, dirbsime taip, kaip suplanavome".Dzūkijoje 19 kandidatų į pagrindinę sudėtį darbuosis šią savaitę. Kita stovykla numatyta pajūryje - nuo liepos 24-osios iki rugpjūčio 6-osios rinktinė lies prakaitą Palangoje.

Pagal išankstinį susitarimą su vyriausiuoju treneriu Kęstučiu Kemzūra, į antrą stovyklą atvyks paskutinis kandidatas - Šarūnas Jasikevičius.

"Į pagrindinę sudėtį - nemaža konkurencija. Daug naujų veidų, tačiau tai - natūralu, juk keičiasi kartos. Komandai iškelti aukšti tikslai, todėl privalome gerai pasiruošti čempionatui. Svarbiausia iki jo - suderinti žaidimą", - kalbėjo vidurio puolėjas Robertas Javtokas, kuriam vėl patikėtos rinktinės kapitono pareigos.

"Svarbu, kad į rinktinę grįžta Šaras (Š.Jasikevičius - aut. past.). Jis - komandos lyderis ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų, vienas geriausių Europos krepšininkų. Vis dėlto ir jam, ir rinktinės naujokams reikės vieniems prie kitų priprasti", - svarstė Martynas Pocius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų