Pereiti į pagrindinį turinį

Du krepšinio spektakliai Maskvoje

Du krepšinio spektakliai        Maskvoje
Du krepšinio spektakliai Maskvoje / Artūro Morozovo nuotr.

Galima sakyti, kad sekmadienį išsipildė dvi nedidelės mano svajonės: Maskvos CSKA krepšinio aikštelėje mačiau ir puikiai žaidžiančius nusipelniusius sporto veteranus, ir „Žalgirio“ pagrindinės komandos pergalę, prie kurios daug prisidėjo ir labai gerai pasirodęs mūsų jaunimas.

Aš laimingas, kada daug žaidžia jauni žalgiriečiai: Adas Juškevičius, Mario Delašas, Vytenis Lipkevičius, Mindaugas Kuzminskas, Jeffas Foote’as. Gal po šių rungtynių treneriai dar labiau patikės šiais jaunais ir talentingais krepšininkais?

Gražios buvo ir „Žalgirio“ bei CSKA veteranų rungtynės, bet jų rezultatas nebuvo pats svarbiausias dalykas. Visas savo jėgas krepšiniui atidavę, bet profesionaliai sportuoti nustoję žaidėjai praranda pusę savo gyvenimo. Reikia stengtis padaryti taip, kad jie nepatirtų tokio praradimo. Tam ir yra tokios rungtynės, kuriose jie gali atgauti pasitikėjimą savo jėgomis, pabendrauti. Jie turi ir toliau žaisti, o jų žaidimo susirenkanti pažiūrėti publika tik parodo, kad tie buvę garsūs krepšininkai visiems yra itin brangūs.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų