Pereiti į pagrindinį turinį

Gruzijos rinktinės gynėjas: mačas su Rusija toks, kokio tikėjomės

2011-09-02 13:22
Gruzijos rinktinės gynėjas: mačas su Rusija toks, kokio tikėjomės
Gruzijos rinktinės gynėjas: mačas su Rusija toks, kokio tikėjomės / Vytauto Petriko nuotr.

Gruzijos krepšininkai rungtynėse su Rusijos rinktine turėjo žaisti daug agresyviau, agentūrai "R-Sport" pareiškė gruzinų komandos gynėjas Markesas Cheinsas.

Priminsime, kad Gruzijos krepšininkai ketvirtadienį Klaipėdos arenoje 58:65 pralaimėjo varžovams iš Rusijos. Po pusės rungtynių rusai pirmavo rezultatu 40:27, tačiau paskutiniajame ketvirtyje gruzinų komanda buvo priartėjusi dviem taškais ir D.Blatto vadovaujamiems krepšininkams pergalę pavyko išplėšti tik paskutinėmis kėlinio minutėmis.

„Manau, kad mes sužaidėme gerai, nors galėjome ir geriau,- teigė vos prieš Europos krepšinio čempionatą Gruzijos pilietybę gavęs amerikietis. - Rezultatas - teisingas. Per rungtynes teisėjavo viena teisėjų komanda ir buvo tikrai vienodos sąlygos abiem komandoms. Kai pralaimi,  negali būti patenkintas žaidimu. Galvoju, kad turėjome žaisti daug agresyviau. Mūsų komandai reikėjo laiko, kad priprastume prie varžovų žaidimo. Tai grupės turnyras, taigi būna ir pakilimų ir nusivylimų -  viskas normalu,“- svarstė Gruzijos krepšininkas.

Kaip teigė M.Cheinsas, rusai sužaidė taip, kaip ir tikėjtasi. „Mes tikėjomės, kad rusai žais jėgos krepšinį. Rusijos komanda - geras varžovas,“- teigė Gruzijos rinktinės gynėjas.

M.Cheinsas teigia, kad dar anksti galvoti apie Gruzijos komandos patekimą į kitą etapą, nes reikia susikaupti mačui su slovėnais. „Manau, kad turime galimybių patekti į kitą etapą. Jų turi visos komandos. Tiesiog reikia keliauti nuo rungtynių iki rungtynių. Laukia rungtynės su slovėnais - visos mintys turi būti apie šias rungtynes,“- teigė M.Cheinsas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų