Pereiti į pagrindinį turinį

R.Javtokas: atsiprašau sirgalių, kad nesužaidėme iki galo

2011-09-15 15:49
R.Javtokas: atsiprašau sirgalių, kad nesužaidėme iki galo
R.Javtokas: atsiprašau sirgalių, kad nesužaidėme iki galo / Gedimino Bartuškos nuotr.

Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas Robertas Javtokas su skausmu komentavo rungtynes, kuriose Lietuvos komanda 65:67 nusileido makedonams.

„Įvyko tragedija. Mes žaidėme labai silpnai, rungtynių pabaigoje padarėme daug klaidų, leidome Iljevskiui įmesti tritaškį ir už tai sumokėjome. Viskas buvo mūsų rankose. Aš labai norėčiau, kad man pasakytų, jog tai sapnas. Treneris prisiėmė atsakomybę sau, bet mes visi suprantame, kokia šiame turnyre pergalės ir kokia pralaimėjimo kaina. Kaip ir sakiau, viską nulėmė rungtynių pabaiga. Šiandien mes turime išeiti į aikštelę ir tęsti kovą,“- teigė rezultatyviausiai per rungtynes žaidęs krepšininkas.

„Tikriausiai viena iš priežasčių yra ta, kad atkovojome labai mažai kamuolių. Jie mesdavo, klysdavo, tačiau čia pat ir atkovodavo kamuolius. Buvo makedonų puolimas, kai makedonai atkovojo tris kamuolius, atšokusius nuo krepšio. Juk taip negalima!“- vakarykštes klaidas analizavo R.Javtokas.

„Labai liūdna pralaimėti prieš savus sirgalius. Tai skaudžiausias pralaimėjimas mano karjeroje. Aš norėčiau atsiprašyti visų sirgalių, kad nesužaidėme iki galo,“- kalbėjo Lietuvos rinktinės kapitonas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų