Pereiti į pagrindinį turinį

I. Strazdauskaitė buvo užkasta karinio aerodromo teritorijoje (nuotraukos)

2017-03-11 09:50
DMN inf.

Kėdainių Daukšių kariniame aerodrome šeštadienį nuo pat ryto darbavosi policijos pareigūnai. Čia rasta užkasta beveik prieš savaitę pagrobta plungiškė Ieva Strazdauskaitė.

Vieta, kur rasta nužudyta I. Strazdauskaitė Vieta, kur rasta nužudyta I. Strazdauskaitė Vieta, kur rasta nužudyta I. Strazdauskaitė

Skelbiama, kad vietą, kurioje užkasta nužudyta mergina, nurodė vienas sulaikytų asmenų. Manoma, kad I. Strazdauskaitė čia atvežta jau negyva.

Plungiškės nužudymo byloje penktadienį sulaikyti šeši įtariamieji, sakė policijos generalinis komisaras Linas Pernavas. Naujausiais duomenimis, įtariamieji – Kėdainių ir Marijampolės gyventojai. Visus juos bus prašoma teismo suimti sekmadienį.

Manoma, kad mintis nužudyti I.Strazdauskaitę kilo spontaniškai. Nusikaltėlių tikslas buvo merginos vairuotas automobilis „Audi A7“Jie autostradoje pamatė brangų automobilį, kuriuo mergina važiavo viena, ir nusprendė jį pagrobti.

Skaičiuojama, kad naujas „Audi A7“ gali kainuoti apie 80 tūkst. eurų. I.Strazdauskaitė vairavo pernai pagamintą automobilį.

„Kaip rodo dabar surinkti duomenys, mūsų pirminė versija tvirtinasi: mergina buvo pagrobta. Pagal turimus duomenis, įvykio chronologija buvo tokia, kad prie Elektrėnų imituotas eismo įvykis, jo metu mergina ir automobilis buvo pagrobti“, – sakė L.Pernavas.

(Nuotraukoje – „Audi A7“, dėl kurio, kaip įtariama, nužudyta I.Strazdauskaitė)

Įtariamiesiems gresia kalėjimas iki gyvos galvos.

Penktadienį policijos vadovas pranešė, kad I.Strazdauskaitė buvo nužudyta sekmadienio vakarą. Merginos kūnas rastas užkastas Kėdainių rajone. Pareigūnai jį aptiko vakar.

Toje vietoje, kur rastas merginos kūnas, buvo iškastos dvi duobės. Viena jų – negili, kita iškasta po medžio šaknimis.

Portalo lrytas.lt duomenimis, aerodromas yra labai apleistas – yra keli pakilimo takai, kuriais galima važiuoti automobiliu. Tačiau iki vietos, kur buvo paslėptas kūnas, reikia eiti pėsčiomis. 

(Nuotraukoje – vieta, kur rasta nužudyta I.Strazdauskaitė)

26 metų merginos paieška prasidėjo praėjusio sekmadienio vakarą, kai ji dingo važiuodama iš Plungės į Vilnių. 

Pirmadienio naktį apie 1 val. 30 jos automobilis rastas Jonavos rajone, šalia Žeimių kaimo esančiame miške. Jame merginos nebuvo.

Šalia autostrados netoli Elektrėnų policijos pareigūnai aptiko merginos daiktų, spėjama, išmestų iš automobilio. Vėliau toje pačioje pakelėje rastas jos telefonas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų