Pereiti į pagrindinį turinį

Ventoje dingusio nepilnamečio paieška tebevyksta: pareigūnai sulaukė naujos informacijos

2024-09-24 11:41 diena.lt inf.

Policijos pareigūnai tebeieško sekmadienį iš namų Ventoje išėjusio ir negrįžusio nepilnamečio. Nors vykdoma paieška iki šiol – bevaisė, teisėsaugai pavyko užčiuopti šiokį tokį siūlo galą.

Ž. Gedvilos / BNS nuotr.

„Policijos pareigūnai apvažiavo Ventos miestelį, jo estradą, prieigas, jaunimo lankytinas vietas, aikšteles ir panašiai“, – „Kauno dienai“ antradienį sakė Telšių apskrities policijos atstovė Greta Frajerytė-Ruvelė.

Pasak pašnekovės, nors jis dar nėra rastas, policija sulaukė žinios, kad paauglys buvo pastebėtas Mažeikiuose. „Pareigūnai išvyko tikrinti šios informacijos“, – pridūrė G. Frajerytė-Ruvelė.

Jos teigimu, įstatymo numatyta tvarka paaugliui yra paskirti globėjai, kurie gyvena Ventoje. „Tikėtina, kad berniukas, nenorėdamas būti su jais, išėjo iš tų namų ir bandė susisiekti su savo biologiniais tėvais Mažeikiuose“, – aiškino G. Frajerytė-Ruvelė.

Pasiteiravus, ar ieškoti dingusiojo, buriasi ir savanoriai, policijos atstovė patikslino, kad kol kas paiešką vykdo tik policijos pareigūnai, nors apie tai informuotos ir kitos specialiosios tarnybos.

Primename, kad berniukas sekmadienį 18 val. Akmenės rajone, Ventoje, išėjo iš namų ir iki šiol negrįžo.

Jis yra 160 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, šviesių, trumpų plaukų. Berniukas vilkėjo šviesiai žalios ir juodos spalvos džemperį, mūvėjo juodos spalvos sportines kelnes, avėjo šlepetes.

Gyventojų, turinčių vertingos informacijos apie šį dingusį berniuką ar žinančių galimas jo buvimo vietas, prašoma skambinti bendruoju pagalbos centro telefonu 112.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų