Quantcast

D.Kedžio dukra prieš ekspertizę netikėtai susirgo

Planuota ekspertizė Drąsiaus Kedžio dukrai trečiadienį nebus atliekama. Mergaitė netikėtai susirgo, todėl globėjai nusprendė jos nevešti į Vilnių.

Kaip teigiama judėjimo „Drąsiaus kelias“ puslapyje „Facebooke“, D.Kedžio dukra trečiadienį liko namuose, į Vilnių išvyko tik jos globėja Neringa Venckienė. „Mergaitė serga. Ji niekur nevežama. Tačiau Neringa važiuoja į Vilnių, kad nebūtų kažkokių insinuacijų“, - teigiama Venckų šeimos sukurto judėjimo puslapyje.

Dėl D.Kedžio dukters ligos ketvirtadienį neįvyks ir jos susitikimas su motina Laimute Stankūnaite.

Planuota, kad per psichologinę ekspertizę mergaitė pati pasakys su kuo nori gyventi, su dabartine savo globėja N.Venckiene ar savo mama. Šios ekspertizės sausio 20 d. Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo Vitalijaus Kondratjevo paprašė pati N.Venckienė.

Ekspertams klausimus pateikė ir brolio dukrą globojanti Kauno apygardos teismo teisėja, ir L.Stankūnaitė. Savo klausimus ekspertams surašė ir civilinę bylą dėl D.Kedžio dukters gyvenamosios vietos nustatymo nagrinėjantis teisėjas V.Kondratjevas, kuris ir parengė galutinį klausimyną ekspertams.

Išvydusi jį, N.Venckienė pasipiktino. Jos klausimų jame beveik neliko. Šį klausimyną ji apskundė Panevėžio apygardos teismui, tačiau teismas nusprendė, kad N.Venckienės pretenzijos yra nepagrįstos, kad psichologams parengti klausimai yra tinkami.

Ekspertizė D.Kedžio dukrai turėjo būti atliekama kovo 17 d., tačiau N.Venckienė mergaitės į Vilnių nenuvežė. Savo poelgį ji teisino užimtumu darbe ir tuo, kad V.Kondratjevo parengtus klausimus buvo apskundusi Panevėžio apygardos teismui. Už piktnaudžiavimą procesu V.Kondratjevas jai tada skyrė 2000 litų baudą, tačiau Panevėžio apygardos teismas ją panaikino.

D.Kedžio dukra šiemet suserga nebe pirmą kartą. Vasario pabaigoje – kovo pradžioje ji dėl ligos praleido porą susitikimų su motina. Kaip tada sakė N.Venckienė, mergaitė temperatūros turėjo nedaug, tik 36,8, tačiau kosėjo, skundėsi gerklės skausmais, todėl vietoje susitikimo su motina buvo išvežta į Garliavos polikliniką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
prasideda...ko ji bijo toks ekspertizes, jei pati jos prase?

tai

tai portretas
pedofilu klanas kaltas

tai

tai portretas
pedofilu klanas kaltas
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių