Pereiti į pagrindinį turinį

Kaip prostitutės-robotės pakeistų sekso verslą?

2012-04-17 13:35
Kaip prostitutės-robotės pakeistų sekso verslą?
Kaip prostitutės-robotės pakeistų sekso verslą? / Scanpix nuotr.

Mašinos jau seniai pakeitė gamybos pramonę, tačiau kas nutiktų, jei prostitutes pakeistų robotai. Ar mašinos vieną dieną pakeis moteris viešnamiuose? Gal išnyks socialinė stigma dėl moterų sekso paslaugų pirkimo? Ir kaip prostitutės-robotės pakeis tų šalių ekonomiką, kuri priklauso nuo sekso turizmo?

Žurnale „Futures“ Ianas Yeomanas ir Michelle Mars (Wellingtono Victoria vadybos mokykla) išspausdino straipsnį, kuriame spėlioja, kaip mechaninės prostitutės padėtų išvengti daugelio problemų, susijusių su sekso verslu (moterų pagrobimai, sekso vergija, lytiškai plintančios ligos), rašo io9.com.

„European Robotic Research Network“ vadovas Henrikas Christensenas jau seniau teigė, kad žmonės užsiiminės seksu su robotais po penkerių metų. O Maastrichto universiteto robotų tyrinėtojas Davidas Levy‘as spėja, kad iki 2050 metų Masačiusetse bus legalizuotos vedybos tarp žmogaus ir roboto.

Paskaitę tokių futuristinių idėjų I.Yeomanas ir M.Mars pabandė įsivaizduoti, kaip 2050 metais atrodytų „raudonųjų žibintų“ kvartalas Amsterdame:

„Yub-Yum yra vienas populiariausių Amsterdamo sekso klubų, skirtų verslo turistams, įsikūręs 18 a. statybos pastate. Jis modernus ir prabangus su maždaug šimtu blondinių ir brunečių, vaikščiojančių su siaurikėmis ir apatiniais. Išskirtinis aptarnavimas ir įėjimas kainuoja 10 000. Klubas siūlo viso tipo seksualines paslaugas – masažą, šokį apie stulpą, lytinį aktą. „Yub-Yum“ turi unikalų miesto savivaldos leidimą viešnamį užpildyti ne moterimis, o robotais. Tokių permainų imtasi po to, kai XXI a. penktajame dešimtmetyje ypač išaugo moterų pagrobimas dėl sekso vergijos, lytiniu būdu užsikrečiamų ligų skaičius. ŽIV virusas per paskutinius metus mutavo ir tapo atsparus daugeliui vakcinų. Amsterdamo turizmo verslas ypač priklauso nuo sekso ir narkotikų. Miesto valdžia susirūpino, kad užsidarius „raudonųjų žibintų“ kvartalui, tai turėtų didelę įtaką miesto įvaizdžiui ir turizmui. Sekso turizmas – variklis bernvakariams ir keliaujantiems verslininkams. „Yub-Yum“ klubas klientams siūlo vyriškos ir moteriškos lyties robotus. Jie – skirtingų tautybių, amžiaus, kūno sudėjimo. 2049 metais klubą JT turizmo organizacija paskelbė geriausiu masažo salonu. Klubas laimėjo daugybę technologijos ir inovacijų apdovanojimų. Pats populiariausias modelis – Irina, aukšta, blondinė, rusiškų bruožų, ypač populiari tarp vidurio Azijos verslininkų. „Yub-Yum“ klientams garantuojamas nuostabus ir jaudinantis potyris, nes visi robotai yra užprogramuoti atlikti visas pasaugas. Visi robotai yra pagaminti iš bakterijai atsparios medžiagos ir kruopščiai nuplaunami. Šis klubas ir panašios įstaigos padėjo atsikratyti lytiškai plintančių ligų „epidemijos“ ir panaikino moterų grobimą dėl sekso vergijos. Vienintelis šio verslo pasipriešinimas – moterys prostitutės, kurioms nepavyksta konkuruoti su robotėmis nei kaina, nei kokybe. Net klientai nusimetė kaltės jausmą, nes seksu užsiima ne su žmogumi.

Mokslininkai šias spėliones išsakė pasitelkdami duomenimis apie sekso verslo augimą pasaulyje, žmonių gerėjimusi fiziniu grožiu.

Futuristai taip pat mano, kad seksas su robotėmis gali nebūti traktuojamos kaip neištikimybė, nes tai bus suvokiama, kaip sekso žaislas, pavyzdžiui, vibratorius.

Nors savo darbe mokslininkai pavyzdžiu pasirinko Amsterdamą, jie teigia, kad prostitutės-robotės turėtų didelę įtaką ir kitoms pasaulio šalims, kur sekso verslas ypač svarbus (Tailandas, Kenija, Las Vegasas).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų