Quantcast

Kontrabandines cigaretes „Audi“ vairuotojas slėpė kuro bake

Kauno teritorinės muitinės pareigūnai trečiadienį Lietuvos piliečių A.J. ir A.G. vairuojamuose automobiliuose aptiko gabenamų kontrabandinių cigarečių, kurių vertė didesnė nei 44 tūkst. litų, pranešė Kauno teritorinė muitinė.

Trečiadienį Lietuvos pilietis A.J., atvykęs į Kybartų kelio postą automobiliu „Audi“, deklaravo, kad veža degalus kuro bake. Tačiau muitininkai, panaudoję mobilią kuro kiekio matavimo įrangą, nustatė, kad kuro bake slepiama ir cigarečių kontrabanda - daugiau nei 65 tūkst. vienetų kontrabanda gabentų cigarečių, jų vertė - per 23 tūkst. litų.

Pasak pranešimo, nemažą rūkalų kiekį pareigūnai rado ir kitose automobilyje įrengtose slėptuvėse – dujų bake, galinėse durelėse, atsarginiame rate.

Trečiadienį Kauno teritorinės muitinės pareigūnai kito Lietuvos piliečio A.G. vairuojamame automobilyje įrengtose slėptuvėse aptiko 60 tūkst. vienetų cigarečių, kurių vertė didesnė nei 21 tūkst. litų.

Kybartų kelio poste minėtas pilietis, atvykęs į postą, deklaravo, kad gabena tik du pakelius cigarečių, muitininkams kilo įtarimų, jo transporto priemonė patikrinta detaliau.

Panaudojus mobilią kuro kiekio matavimo įrangą, tankio matuoklį ir kitus įrankius, pareigūnai automobilio specialiai įrengtame kuro bake ir dujų balione, po prietaisų skydeliu ir durelėse įrengtose slėptuvėse surado gabentą kontrabandą.

Pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o rūkalai ir juos gabenusios transporto priemonės sulaikytos.


Šiame straipsnyje: muitinėdegalaikuraskontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių