Pereiti į pagrindinį turinį

Mažamečių neprižiūri ir girtaujantys tėvai, ir seneliai

2017-03-20 07:11 diena.lt inf.

Šeštadienį ir sekmadienį dėl nepriežiūros vaikai paimti iš trijų šeimų Prienų, Ankyščių rajonuose ir Vilniuje.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / K. Vanago/ BFL nuotr.

Policijos departamento duomenimis, šeštadienį pranešta, kad Prienų raj. esančiame Prienlaukio kaime neprižiūrimi mažamečiai. Atvykę pareigūnai 46-erių metų moteriai nustatė 0,73 prom. girtumą. Taip pat bute rastos dar dvi moterys, kurių vienai nustatytas 1,41 prom., o kitai – 1,94 prom. girtumas.

Namuose buvę keturi mažamečiai vaikai, kurių jauniausiam treji, o vyriausiam – septyneri, paimti iš motinų ir pristatyti į Prienų ligoninę.

Sekmadienį apie 11.52 val. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Vaduvos gatvėje esančiuose namuose, motina neprižiūri savo dviejų vaikų. Įvykio vietoje policijos pareigūnai 51-erių metų vaikų močiutei nustatė 2,45 prom. girtumą, o 53-ejų metų seneliui – 2,85 prom. girtumą. Namuose buvę aštuonerių ir penkerių metų vaikai paimti iš šeimos. Jaunesnysis dėl amžiaus pristatytas į ligoninę, vyresnysis – į globos namus.

Apie 14.33 val. pranešta apie Anykščių rajone esančiame Žviliūnų kaime neprižiūrimus vaikus. Įvykio vietoje policijos pareigūnai 39-erių metų motinai nustatė 1,91 prom. girtumą, o 42-ejų metų tėvui – 3,02 prom. girtumą. Iš tėvų paimti dvejų ir dešimties metų mažamečiai vaikai, jie pristatyti į vaikų globos namus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų