Quantcast

Prienų rajone girtas vairuotojas išlėkė prieš eismą: sužaloti septyni žmonės, tarp jų – vaikas

Ketvirtadienio vakarą Prienų rajone neblaivus ir teisės vairuoti neturintis vyras sukėlė avariją. Per ją buvo sužeisti septyni žmonės, tarp jų – vaikas ir paauglys.

Kaip pranešė Policijos departamentas, eismo nelaimė įvyko gegužės 2 d. apie 22.30 val., kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 105-ame kilometre.

Automobilis „Audi A4“, vairuojamas neblaivaus (1,56 prom.) ir neturinčio teisės vairuoti 63 metų vyro, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Kia Sportage“, vairuojamu 38 metų moters.

Per eismo įvykį nukentėjo abu vairuotojai ir kartu su jais važiavę žmonės: „Audi A4“ – du vyrai – 52 ir 40 metų.  O automobilyje „Kia Sportage“ iš viso nukentėjo trys asmenys: 61 metų moteris ir devynių bei penkiolikos metų vaikai.

Jie dėl įvairių kūno sužalojimų pristatyti į Kauno ligoninę.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba skelbia, kad susidūrus automobiliams „Audi A 4“ ir „Kia Sportage“, prispaustų žmonių nebuvo.

Gelbėtojai atjungė transporto priemonių akumuliatorius ir padėjo medikams iškelti iš automobilių tris sužalotus, bet sąmoningus žmones bei transportuoti juos į greitosios pagalbos automobilius.

Iš automobilio „Audi A4“ iškelti du vyrai – vairuotojas ir keleivis, o iš automobilio „Kia Sportage“ – moteris.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To pasakymo nesuprantu seniai

To pasakymo nesuprantu seniai portretas
Neturėjo teisės vairuoti. Bet juk ne jis pirmas ir paskutinis vairuoja, kas neleis pri.pis..klyną. Gal jau laikas daryti išvadas? Jie turi būti izoliuoti, taip pigiau visiems.

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina supilietintas

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina  supilietintas portretas
63m ligonis pries eisma vare nes skubejo i vakcinacija... QR kodu tikrintojai ji turetu suprast ir uzjaust.... a jus ji baust varot... geria tauta vardan kolektyvinio saugumo !! PVM ir akcizines yplaukos i karo palaikymo fonda !!! a jus situos sveikatos prieziuros sistemos aukas - ligonius baust... nehumaniska... nedaug truksim iki to kad mentai automatu buozemis prades jum slogas gydit...kerzavais batais kvepavimo takus kontroliuot ... sitaip gydidami ir detoksikuodami baudomis nrtik ligonius bet ir ju seimos narius i kapus varot...

Pilietis

Pilietis portretas
Nepades jokie tyrimai, masinu konfiskavimai... Reikia taikyt kuno bausmes: šiuo atveju reiketu stubura kaltininkui sulaužyt- nebegales vaikščiot tai tikrai už vairo neses nei girtas, nei blaivus
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių