Quantcast

N.Venckienė neperspėjo V.Kondratjevo dėl globotinės ligos

Drąsiaus Kedžio dukters globėja Neringa Venckienė neperspėjo teisėjo Vitalijaus Kondratjevo, jog mergaitė susirgo ir dėl to nebus vežama į ekspertizę Vilniuje.

„Tik iš jūsų tai išgirdau. Aš galvojau, kad ten viskas vyksta“, - stebėjosi Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininkas, nagrinėjantis civilinę bylą dėl D.Kedžio dukters gyvenamosios vietos nustatymo nagrinėjantis teisėjas.

Pasak V.Kondratjevo, N.Venckienė privalėjo jam pranešti apie pasikeitusias aplinkybes ir tai, kad mergaitė į ekspertizę nebus vežama.

„Nedrįsčiau sakyti, kad tai padaryta piktybiškai, gal mergaitė tikrai serga, tačiau iš kitos pusės, jau per daug sutapimų“, - portalui 1diena.lt kalbėjo teisėjas.

Kada bus skiriama trečia eksprtizė ir, ar dėl mergaitės nenuvežimo į Vilnių bus baudžiama N.Venckienė, V.Kondratjevas sakė galėsiantis atsakyti tik tada, kai bus viskas išsiaiškinta.

Kaip jau rašėme, trečiadienio rytą Teismo medicinos institute Vilniuje D.Kedžio dukrai buvo planuota psichologinė ekspertizė, tačiau mergaitė į ją nebuvo nuvežtą, nes netikėtai susirgo.

Pokalbyje su psichologais D.Kedžio dukra pati pasakys su kuo nori gyventi, su dabartine savo globėja N.Venckiene ar savo mama. Šios ekspertizės sausio 20 d. Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo V.Kondratjevo paprašė pati N.Venckienė.

Ekspertams klausimus pateikė ir brolio dukrą globojanti Kauno apygardos teismo teisėja, ir L.Stankūnaitė. Savo klausimus ekspertams surašė ir civilinę bylą dėl D.Kedžio dukters gyvenamosios vietos nustatymo nagrinėjantis teisėjas V.Kondratjevas, kuris ir parengė galutinį klausimyną ekspertams.

Išvydusi jį, N.Venckienė pasipiktino. Jos klausimų jame beveik neliko. Šį klausimyną ji apskundė Panevėžio apygardos teismui, tačiau teismas nusprendė, kad N.Venckienės pretenzijos yra nepagrįstos, kad psichologams parengti klausimai yra tinkami.

Ekspertizė D.Kedžio dukrai turėjo būti atliekama kovo 17 d., tačiau N.Venckienė mergaitės į Vilnių nenuvežė. Savo poelgį ji teisino užimtumu darbe ir tuo, kad V.Kondratjevo parengtus klausimus buvo apskundusi Panevėžio apygardos teismui. Už piktnaudžiavimą procesu V.Kondratjevas jai tada skyrė 2000 litų baudą, tačiau Panevėžio apygardos teismas ją panaikino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasityčiojimas

Pasityčiojimas portretas
Kiek šita pseudo globėja dar tyčiosis iš mūsų visų tame tarpe ir teisėsaugos? Ar ji būdama pati teisėja gali šitaip elgtis. Neperspėti teismo dėl to, kad mergaitė susirgo, yra didžiulė nepagarba. Bausti ją reikia.

na

na portretas
va, pati sau pakenke

gyzmukas

gyzmukas portretas
kai koks prisidirbes teisejas ar pareigunas sugautas staigiai "suserga" tai cia tokia kaip ir norma, i cia kai vaikas suserga(o jie serga daznai) tai jau baudomis grasinama :))) kokia cia teisetvarka, patys pareigunai jau senai is saves issityciojo savo veiksmais, db belieka tik toliau zvengti paprastiems zmonems... o pedofilininkai lai su savo komentarais eina tulikan...
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių