Pereiti į pagrindinį turinį

Prabilo vaiką į šulinį įmetusios merginos mama: ją suvedžiojo vyresnis vyras

2016-03-03 14:34
DMN inf.
Kūdikio gelbėtojas A. Brazaitis
Kūdikio gelbėtojas A. Brazaitis / Irmos Minskienės nuotr.

„Mano dukros sūnelio tėvas – 15 metų vyresnis vyras. Jis jai daug gražių dalykų prižadėjo. Ligoninėje po gimdymo žadėjo sūnų pripažinti ir ją vesti. Tačiau paliko vieną su vaiku... Ne sykį žemino, vaiko nepripažįsta ir juo nesirūpina...“, – jau šio ketvirtadienio vakaro laidoje „Valanda su Rūta“ 19.30 val. išskirtiniame interviu pasakos septynių mėnesių sūnų prieš mėnesį į šulinį įmetusios merginos mama Reda.

Laimei, mergina, supratusi, ką padarė, nubėgo pas kaimyną, kuris ir išgelbėjo kūdikį. Pasak merginos mamos, po gimdymo jos dukrai paūmėjo depresija, kuria ji sirgo jau daugelį metų.

„Mano dukra depresija susirgo po nelaimės paauglystėje. Jos priežiūrai buvo paliktas jaunesnis broliukas. Ji jį paliko, o jis vos nenuskendo. Dukra labai dėl to išgyveno, kaltino save. Po šio įvykio ji susirgo depresija. Ne kartą buvo pabėgusi iš namų. Teko ir su policija ieškoti“, – pasakos merginos mama Reda.

Portalas kauno.diena.lt rašė apie Lietuvą sukrėtusį įvykį Šakių rajone. Vasario 10 d. savo septynių mėnesių kūdikį į šulinį įmetė 19-metė Papartynų kaimo gyventoja. Mažąjį nelaimėlį iš šulinio ištraukė ir atgaivino kaimynas Algimantas Brazaitis. Vėliau jauna moteris prisipažino norėjusi savo sūnelį nužudyti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų