Pereiti į pagrindinį turinį

Rastas dingusios plungiškės telefonas, merginos paieška tęsiama

2017-03-08 12:58
DMN inf.

Rastas sekmadienį dingusios plungiškės Ievos Strazdauskaitės mobilusis telefonas. Merginos paieška tęsiama.

Ievos Strazdauskaitė Ievos Strazdauskaitė Ievos Strazdauskaitė

Brangų telefoną „Apple iPhone 7 plus“ greitkelyje Vilnius–Kaunas rado ne policija, o paprastas gyventojas.

„Važiavau iš Elektrėnų į Kaišiadoris. Pamačiau kelkraštyje gulintį telefoną. Iš pradžių tiesiog pravažiavau. Bet maždaug po šimto metrų persigalvojau – nutariau grįžti“, – trečiadienį 15min.lt pasakojo Stasys.

Nepriekaištingos būklės, tik šlapią telefoną vyras rado ties Mijaugonių gyvenviete dar pirmadienį prieš vidurdienį. Aparatas buvo važiuojamojoje dalyje, ant asfalto, bet už ištisinės linijos, t.y. techninio sustojimo zonoje.

Sužinojęs, kad ieškoma dingusi plungiškė, vyras policijai perdavė telefoną.

Netoli tos vietos, kur Stasys rado mobilųjį, pareigūnai buvo radę išmestą I. Strazdauskaitės rankinę.

Tyrimą dėl dingusios 26-erių metų merginos antradienį perėmusio Lietuvos kriminalinės policijos biuro vadovas Rolandas Kiškis portalui delfi.lt sakė, kad pagrindinė versija išlieka pagrobimas.

Antradienį dingusiosios žvalgytasi ir iš sraigtasparnio. Paskelbta ir tarptautinė I.Strazdauskaitės paieška.

Šiandien Jonavos rajone, tarp Žeimių ir Liepių miestelių, kur buvo rastas ketvirtą parą ieškomos I. Strazdauskaitės automobilis, vyksta merginos pėdsakų paieškos.

Be žinios dingusios I. Strazdauskaitės tėvai už vertingą informaciją žada 10 tūkst. eurų atlygį.

„Už informaciją, kuri padės surasti mūsų Ievą, esame pasiryžę sumokėti. Už tą informaciją, kuri iš tikrųjų padės ją surasti, esame pasiryžę sumokėti 10 tūkstančių eurų“, – policijos išplatintame vaizdo įraše sako merginos mama. Pabaigoje nurodomas telefono numeris 8686 777 17, kuriuo prašoma skambinti galinčius padėti.

Tuo metu policija prašo tuos, kurie sekmadienio vakarą, nuo 16 iki 20 val., važiavo keliu Vilnius-Klaipėda (į abi puses) ir tai užfiksavo vaizdo registratoriumi, atnešti įrašą į artimiausią policijos komisariatą arba atsiųsti elektroniniu paštu [email protected].

I. Strazdauskaitė sekmadienį apie 16.30 val. iš Plungės išvažiavo draugo automobiliu į Vilnių. Paskutinį kartą su artimaisiais ji tą dieną bendravo būdama Kaune.

21.48 val. merginos tėvai kreipėsi į policiją, jie baiminosi, kad dukra gali būti pagrobta, nes jos telefonas išjungtas, o į Vilnių ji negrįžo.

Pirmadienį apie 1 val. merginos vairuotas „Audi A7“, pagamintas 2016 metais, rastas paliktas Jonavos r., šalia Žeimių k. esančiame miške. Apžiūrėję visas apylinkes, pareigūnai merginos nerado.

Dingusiosios požymiai: 170 centimetrų ūgio, liekno kūno sudėjimo, dėvėjo pilkos spalvos sportinį kostiumą, trumpą juodą striukę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų