Pereiti į pagrindinį turinį

Skraidyklėmis gabenti telefonai kalinių nepasiekė

2016-03-16 10:40 diena.lt inf.

Savaitgalį Alytaus pataisos namų ir Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos apsaugos ir priežiūros pareigūnai sulaikė neteisėtus krovinius nuteistiesiems gabenusias skraidykles.

Šeštadienį apie 17.47 val. Alytaus pataisos namuose iš apsaugos bokštelių prižiūrėtojai gavo pranešimą, jog virš pataisos namų teritorijos skrenda bepilotė skraidyklė. Nubėgę už sveikatos priežiūros pastato, pareigūnai skraidyklę rado draudžiamojoje zonoje, ant žemės. Šalia buvo rastas paketas, kuriame buvo aptikti du mobiliojo ryšio telefonai, pranešė Kalėjimų departamentas.

Panaši situacija pasikartojo ir Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 3-iame sektoriuje. Apie 21.45 val. apsaugos ir priežiūros budinčiosios pamainos pareigūnai pastebėjo, kad iš šalia esančio miško pusės atskrenda skraidyklė.

Ji nusileido į gyvenamojoje zonoje esančią futbolo aikštę. Pareigūnai skubiai reagavo į įvykį ir patykojo. kol nusileis. Vėliau perėmė krovinį.

Prie skraidyklės buvo pritvirtintas vienas paketas, kuris, atvykus policijai, buvo apžiūrėtas. Pakete buvo trys mobilaus ryšio telefonai ir trys šių telefonų baterijos. Skraidyklė buvo be kameros ir valdoma iš miško.

Šalia 3-io sektoriaus esančiame Aleksandruvkos kelyje pareigūnai pastebėjo apsisukusio automobilio padangų žymes bei paliktus kelių asmenų pėdsakus. Įtariama, kad šias žymes paliko skraidyklę pasitelkę draudžiamų daiktų nuteistiesiems tiekėjai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų