Pereiti į pagrindinį turinį

Suimtas vyro nužudymu Panevėžio parke įtariamas vyras

2016-09-30 12:25 diena.lt inf.

Teismas penktadienį trims mėnesiams leido suimti 33-ejų metų panevėžietį R. Z. Jis įtariamas Panevėžio kultūros ir poilsio parke tyčia nužudęs 55-erių metų vyrą.

V. Skaraičio/ BFL nuotr.

Ketvirtadienį, apie 17 val., Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą apie miesto Kultūros ir poilsio parke be gyvybės ženklų gulintį žmogų su smurto žymėmis. Pareigūnai operatyviai reagavo į šią informaciją, į įvykio vietą iškart nuskubėjo keli policijos ekipažai.

Policininkai šalia pėsčiųjų tako rado negyvą vyrą sužalota galva. Po kelių minučių netoliese pareigūnai sulaikė įtariamąjį – 33-ejų metų Statybininkų g. gyventoją R. Z. Jam buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Kaip pranešė prokuratūra, įtariama, kad prieš pat sulaikymą R. Z. dar bandė įsibrauti į maršrutinį autobusą, tačiau pamatęs agresyvų ir kruviną vyrą, jo vairuotojas durų neatidarė. Dėl to įtariamasis mikroautobusą apgadino.

Ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo atlieka Panevėžio apskrities pareigūnai, o jį kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūra.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų