Pereiti į pagrindinį turinį

Sulaikyti butus per Jonines švarinę panevėžiečiai

2009-06-30 20:05
Sulaikyti butus per Jonines švarinę panevėžiečiai
Sulaikyti butus per Jonines švarinę panevėžiečiai / Gedimino Savickio (BFL) nuotr.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo biuro pareigūnai sulaikė tris policijai gerai žinomus panevėžiečius, įtariamus vagystėmis iš butų. 

Po Joninių, birželio 24-ąją į namus grįžusios panevėžiečių šeimos rado apvogtus butus. Iš buto Beržų gatvėje vagys išsinešė nešiojamąjį kompiuterį, pinigus, vyriškus ir moteriškus kvepalus. Šeimininkai patirtą žalą įvertino daugiau nei 3400 litais. Buto Žemaičių gatvėje savininkas nerado vaizdo kameros, fotoaparato, pinigų, papuošalų, striukės ir kvepalų. Jis teigė, kad ilgapirščiai išnešė daiktų už 5800 litų.  

Dėl vagysčių Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai. 

Įtarus šiomis vagystėmis,  pareigūnai sulaikė tris policijai gerai žinomus panevėžiečius - dvidešimtmetį M. Č., anksčiau neteistą (tačiau 2008 metais jam buvo skirtas laisvės apribojimas 8 mėnesiams), dvidešimt vienerių metų N. P., anksčiau ne kartą teistą už plėšimus, ir dvidešimt vienerių metų G. Š., anksčiau teistą už plėšimus ir vagystę. 

Panevėžio miesto apylinkės teismas įtariamajam M. Č. skyrė kardomąją priemonę - suėmimą 1 mėnesiui, N. P. - 2 mėnesiams. G. Š. teismo sprendimu gražintas į bausmės atlikimo vietą, nes slapstėsi nuo bausmės už anksčiau padarytą nusikaltimą atlikimo. 

Dalis pavogtų daiktų surasta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų