Kaip namie pasigaminti lengvus, bet originalius ir gardžius valgius ne tik kasdienai, bet ir savo draugų šventėms ir smagiems susibūrimams? Ar įmanoma paruoši įspūdingą vakarienę vos už dešimt litų? Ar puikiam tortui gali užtekti vos penkių ingredientų? Šie iššūkiai niekada ne per dideli talentingų vyrukų trejetui – Alfui Ivanauskui, Ali Gadžijevui ir Martynui Praškevičiui. Pradedamas pavasarinių laidų maratonas „Virtuvės mitų griovėjai“ .
Išradingoji trijulė sekmadieniais pasakys ir kokie prieskoniai labiausiai dera prie makaronų, ir atskleis, kaip teturint dešimt laisvų minučių galima paruošti originalių užkandžių netikėtai užgriuvusiems svečiams.
„Pirmoje sekmadienio laidoje ruošim lengvus, bet įdomius užkandžius, kurie itin tinkami draugų vakarėliams. Išduosime paslaptį, ką mes patys gaminam savo draugams ir kas slypi mūsų šaldytuvuose eilinę dieną“, – užsimena A. Ivanauskas.
Norite sužinoti, kaip per dešimt minučių paruošti valgį, kuriuo galėtų mėgautis net dvidešimt penkių svečių kompanija? „Ne tik parodysime kaip tai įgyvendinti, bet ir atskleisime, kaip paserviruoti stalą be jokių indų!“ – kaip visada išradingus sprendimus žada A. Ivanauskas.
Septynis sekmadienius iš eilės laidoje „Virtuvės mitų griovėjai“ A. Ivanauskas, A. Gadžijevas ir M. Praškevičius rodys, kaip turint labai mažai laiko ir dar mažiau produktų, sukurti stebuklus virtuvėje. Išmokus šių gudrybių, vasaros belaukiant, prasidės egzotiškasis „Virtuvės mitų griovėjų“ sezonas, kuriam reportažus kūrėjai rengė keliaudami po Vietnamą.
Naujausi komentarai