Quantcast

„Akistatoje“ - D.Kedžio dukters išpažintis

Šį trečiadienį TV3 žiūrovai pamatys specialią kriminalinės publicistikos laidą „Akistata”. Joje - Drąsiaus Kedžio dukters išpažintis.

„To dar nerodė niekas. Drąsiaus Kedžio dukrelės prievartavimo byloje mes padarėme viską, ką galėjome. Deja, to gali būti per mažai - mūsų turimomis žiniomis, Generalinė prokuratūra paskelbė, kad galimo nepilnamečių seksualinio prievartavimo byla greitai bus nutraukta taip ir nepasiekusi teismo. Tampa vis aiškiau, kad prokurorai bet kokia kaina stengiasi galutinai numarinti metus vilkinamą bylą“, -  sako laidos vedėjas Kristupas Krivickas.

Akivaizdus pareigūnų noras neatskleisti turimų kortų, užsimerkti prieš pagrindinių liudytojų parodymus ir neginčijamus skandalingiausios praeitų metų bylos faktus TV3 laidos kūrėjus verčia griebtis lemiamų veiksmų. Trečiadienio vakarą „Akistatos“ žiūrovai savo akimis pamatys ir išgirs tai, ką D. Kedžio mažametė dukra jau ne kartą pasakojo pareigūnams ir psichologams. Vaizdo įrašuose užfiksuoti mergaitės parodymai nepaliks abejingų.

„Šio trečiadienio vakarą  žiūrovai pamatys visą Drąsiaus Kedžio filmuotą dukrelės liudijimą. Du DVD diskus teisėsauga nusivylęs vyras mums atnešė dar rugpjūčio mėnesį. Juose mergaitė pasakoja, kaip ją prievartavo trys iškrypėliai. Kiekvienas iš mūsų galės nuspręsti pats - tikėti mergaite ar ne, primokinta ji, ar ne, prievartauta, ar ne...“ - sako K. Krivickas.

Sukrečianti mergaitės išpažintis „Akistatoje” - trečiadienį, sausio 20 dieną, 19.40 val. per TV3.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių