Pereiti į pagrindinį turinį

Aktoriai C.Cox ir D.Arquette'as pasuko skirtingais keliais

2010-10-12 13:36
Aktoriai C.Cox ir D.Arquette'as pasuko skirtingais keliais
Aktoriai C.Cox ir D.Arquette'as pasuko skirtingais keliais / Reuters nuotr.

JAV televizijos situacijų komedijos "Grobuonių miestas" žvaigždė Courteney Cox ir jos vyras aktorius Davidas Arquette'as sutarė gyventi atskirai, tačiau dar neįteisino skyrybų, kol aiškinasi, kodėl žlugo jų santuoka, pirmadienį nurodė pora savo pareiškime.

"Mes toliau esame geriausi draugai ir atsakingi tėvai savo dukrai. Mes tebemylime vienas kitą", - rašoma aktorių pareiškime, kurį išplatino jų atstovai.

C.Cox ir D.Arquette'as susituokė 1999 metais. Pora 2004-aisiais susilaukė dukters Coco Riley Arquette.

46 metų C.Cox devintojo dešimtmečio pradžioje išgarsino vaidmuo televizijos NBC situacijų komedijoje "Šeimos ryšiai", tačiau tikra žvaigžde ji tapo įkūnijusi Moniką milžiniško populiarumo sulaukusiame seriale "Draugai".

Aktorė taip pat pasirodė ne vienoje dešimtyje vaidybinių filmų, o už vaidmenį situacijų komedijoje "Grobuonių miestas", kurioje šiuo metu filmuojasi, buvo pirmą kartą nominuota "Auksiniam gaubliui".

39 metų D.Arquette'as aktoriaus karjerą pradėjo dešimtajame dešimtmetyje, o pripažinimo Holivude sulaukė siaubo filmų trilogijoje "Klyksmas" atlikęs vieną iš pagrindinių vaidmenų - šerifo pavaduotojo Dju. Trilogijoje vaidino ir C.Cox, įkūnijusi žurnalistę Geil Veders.

Jau baigta filmuoti ir ketvirtoji "Klyksmo" dalis, kurioje vėl bus galima pamatyti tą pačią aktorių komandą. Juostos premjera numatyta ateinančių metų balandį.

Savo pareiškime C.Cox ir D.Arquette'as nurodė, kad "jau kurį laiką" gyvena atskirai.

"Priimti sprendimą pagyventi atskirai paskatino noras geriau suprasti save ir tai, kokių partnerio savybių ir kokios santuokos mums reikia", - rašoma poros pareiškime.

Jame taip pat prašoma "draugų, šeimos, gerbėjų ir žiniasklaidos... parodyti mums pagarbą, kilnumą ir supratimą bei meilę".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų