Pereiti į pagrindinį turinį

„Diagnozė: Seimas“ keičia pavadinimą, nes Seimas gali ne viską

2012-12-03 14:02
„Diagnozė: Seimas“ keičia pavadinimą, nes Seimas gali ne viską
„Diagnozė: Seimas“ keičia pavadinimą, nes Seimas gali ne viską / LNK nuotr.

Nuo trečiadienio LNK eteryje laida „Diagnozė: Seimas“ žvelgia plačiau ir nuo šiol vadinsis „Diagnozė: valdžia“. Turime naują Seimą, tačiau ne tik jo sprendimai lems ar gyvensime geriau. Seimas, Vyriausybė, prezidentė – ar jie sugebės sutarti? Kas valdo tuos, kurie valdo mus?

„Išsirinkome naują Seimą, tačiau ne tik jis lemia, kaip gyvensime ateinančius ketverius metus. Nuo šiol laidoje matysime ne tik iškiliausius politikus, bet ir ekonomistus, visuomenės veikėjus. Klausime, kam dirba naujoji valdžia, kokios povandeninės srovės lemia vienus ar kitus sprendimus. Manau, žiūrovams laida bus dar įdomesnė “, - sako laidos vedėja Rasa Tapinienė.

Ypatingais atvejais, priimant sudėtingus sprendimus, keičiantis ministrams ar byrant koalicijoms laida „Diagnozė: Valdžia“ bus transliuojama tiesiogiai. Atsinaujinusioje laidoje bus organizuojamas dešimties klausimų blitz turnyras, per kurį galima atsakyti tik „taip“ arba „ne“.

Svečiams siūloma atverti lagaminus su provokuojamu turiniu. O po išsamių diskusijų laidos ekspertai pateiks  valdžios atstovų diagnozę.

„Diagnozė: valdžia“ LNK eteryje kiekvieną trečiadienį 19.55 val. su Rasa Tapiniene.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų