Pereiti į pagrindinį turinį

Kodėl M. Berenis nekenčia dainos „Pamiršk mane“?

2013-03-28 18:26
Kodėl M. Berenis nekenčia dainos „Pamiršk mane“?
Kodėl M. Berenis nekenčia dainos „Pamiršk mane“? / Fotodiena/Andriaus Petrulevičiaus nuotr.

Jau šiandien BTV eteryje -„Lietuvos Muzikos legendos„, kuriose visiškai naujai suskambės legendinės grupės „Hiperbolės“ dainos. Mariu Berenis, grupės „ŽAS„ vokalistas, leisis į spalvingus skandalingos jaunystės atsiminimus skambant Igorio Kofo atliekamai „Pamiršk mane“ dainos versijai.

„Aišku, šita daina yra labai gera, tačiau su ja man asocijuojasi toks vienas be galo stiprus atsiminimas.  Vieną kartą su kompanija - buvau kokių septyniolikos metų - ėjome į žygį. Nuėjau anksčiau miegoti, bet prie pat mano palapinės stovėjo aparatūra. Taip ir negalėjau miegot, nes draugai užstrigo ant „Pamiršk mane„ ir leido ją gal kokį dešimt kartų. Na tikiuosi, tai nedarys įtakos mano vertinimui“, - sakė grupės „ŽAS„ narys M.Berenis, kuriam teko nelengva užduotis - vertinti „Lietuvos muzikos legendų“ pasirodymus.

Taip pat muzikantas prisipažino, kad jam užduotis - perdainuoti „Hiperbolės„ dainas atrodo pernelyg sudėtinga. „Pirmiausia, man neužtektų vokalo. Taip pat galėtų pritrūkti ir drąsos, “ - prisipažino M.Berenis.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų