Quantcast

Kodėl S.Proninos neuždega partneris?

TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ pirmosios aistros jau įsiplieskė.

Viena emocionaliausių projekto porų advokatė Svetlana Pronina ir jos partneris „Tu gali šokti“ nugalėtojas Tomas Uroška kiekvieną dieną neišvengia aistringų ginčų.

„Taip emocionaliai turbūt nerepetuoja nė viena projekto pora. Repeticijos vyksta permainingai. Tai jie tylėdami kartoja žingsnelius, tai Tomui netinkamai pakėlus partnerę įsiplieskia audringas ginčas. Svetlana pyksta, kad ji negali atsiremti į savo partnerį, ir skundžiasi, kad nejaučia jo vyriško peties“, – apie poros repeticijas pasakoja TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Pora repetuoja Kristinos šokių namų studijoje. Juos treniruoja teatro choreografas Sergejus Jerpyliovas.

„Apie Svetlaną galiu pasakyti, jog ji – stropi, darbšti, atsakingai žiūrinti į darbą, tikslinga, ekspresyvi. Moteris – vulkanas“, – pasakoja Sergejus.  

Svetlanos ir Tomo porą stebintiems iš šalies, žiūrovams atrodo, lyg dalyvautų itališkame filme.
Jie pasipyksta, vėliau išgeria abu kavos ar gaivaus gėrimo, o tada nusiraminę pasako vienas kitam komplimentus ir toliau repetuoja.

Visai neseniai pas juos į repeticiją užsuko Eglė Špokaitė, Živilė Baikštytė ir Donatas Bakėjus.

Profesionalios scenos žvaigždės Sergejaus prašymu atvyko pažiūrėti, kaip yra paruošta Svetlanos ir Tomo šokio kompozicija. Šokio meistrai pastebėjo šokančios advokatės ekspresiją, o štai Tomas gavo daug pastabų. Viena pagrindinių –  per mažas dėmesys partnerei.

„Išvažiuoju pailsėti prie jūros. Jei Tomas nesupras, kad turi padėti neprofesionalei partnerei, aš su juo nebešoksiu. Man reikia vyro partnerio dėmesio, jo palaikymo, ir man netinka tik atlikti žingsnelius, aš noriu šokyje degti. Jei nėra ugnies, tai kam tada šokti? Nedegsim poroje, neuždegsim ir žiūrovo“, –  susikrimtusi Svetlana paliko repeticijų salę.


Šiame straipsnyje: Svetlana ProninaŠok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių