Pereiti į pagrindinį turinį

Kokias paslaptis slepia A. Panino mirtis?

2013-03-15 16:48
Kokias paslaptis slepia A. Panino mirtis?
Kokias paslaptis slepia A. Panino mirtis? / BTV nuotr.

Nuo kovo 18 d. Pirmasis Baltijos kanalas pradeda rodyti detektyvinį serialą „Žurovas". Tai vienas iš paskutiniųjų filmų, kuriame vaidino Andrėjus Paninas. Prieš savaitę, kovo 7 d. aktorius rastas negyvas savo namuose. Šiuo metu vyksta tyrimas, kuriuo siekiama išsiaiškinti, kokiomis aplinkybėmis žuvo menininkas.

Genadijus Rusinas, Andrėjaus Panino vadybininkas ir geras draugas, pasakoja, kad aktoriaus mirtis jam kelia daug įtarimų. Atlikus teismo ekspertizę paaiškėjo, kad Paninas žuvo nuo stipraus smūgio į galvą. Iškart po to, kai policija rado aktoriaus kūną jo bute, pasigirdo versijos, kad jis žuvo apsvaigęs nuo alkoholio. Tačiau dabar vis garsiau kalbama apie tai, kad Paninas buvo nužudytas. Teismo ekspertai teigia, kad aptiktos žaizdos verčia manyti, jog aktoriaus mirtis buvo smurtinė. Panino veide buvo daugybė mėlynių, dešinioji akis patinusi, rasta daugybė įdrėskimų ir žaizdų ant rankų.

Tikėtina, kad aktorius gynėsi nuo užpuolikų. Anot ekspertų, kad šitiap susižalotų būdamas girtas, žmogus turėtų stotis ir griūti apie 20 kartų, o tai nerealu. Vis dėlto ekspertai neatmeta galimybės, kad aktorius galėjo patirti insultą ir krisdamas mirtinai susižeisti. Anot Rusijos teisėsaugos atstovų, Panino žūties aplinkybės bus kruopščiai ištirtos. Jei bus įrodyta, kad mirtis iš tiesų buvo smurtinė, nusikaltėliai bus nubausti.

Panino gerbėjai Lietuvoje turės galimybę pamatyti jo vaidybą naujame seriale „Žurovas". Andrėjus Paninas jame atliko pagrindinį vaidmenį. Jis įkūnijo Ivaną Žurovą, tardytoją, jau daugelį metų dirbantį prokuratūroje ir narpliojantį sudėtingiausias bylas. Aiškindamasis, kas įvykdė vieną ar kitą nusikaltimą, jis pasitelkia psichologiją. Norint sužinoti tiesą, kartais jam tenka gudrauti. Tačiau jeigu bylą tiria Žurovas, nė vienam nusikaltėliui nepavyks išsisukti nuo pelnytos bausmės. Įdomios bylos - kiekvieną darbo dieną 21.05 per Pirmąjį Baltijos kanalą.

Šiemet Andrėjui Paninui būtų sukakę 51 metai. Jis suvaidino daugybėje filmų, nors filmuotis  pradėjo jau būdamas trisdešimties. Dažniausiai Paninui atitekdavo antraeiliai vaidmenys, bet aktorius vis tiek sugebėdavo atkreipti dėmesį į savo herojus. Atsisveikinimas su aktoriumi įvyko kovo 12 d. Į paskutinę kelionę, tarsi nuo scenos,  jis buvo išlydėtas gausiais plojimais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų