Pereiti į pagrindinį turinį

L.Mertinienė: „Nemanau, kad domėjimasis vyro ir tėvo sveikata yra nuoširdus“

2010-03-08 19:07
L.Mertinienė:  „Nemanau, kad domėjimasis vyro ir tėvo sveikata yra nuoširdus“
L.Mertinienė: „Nemanau, kad domėjimasis vyro ir tėvo sveikata yra nuoširdus“ / LNK nuotr.

Prieš gerą mėnesį  Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikos buvo stebimos lyg per didinamąjį stiklą. Ir visai nenuostabu, nes būtent čia vyko sudėtinga Lietuvos Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko kova su staiga atsinaujinusiu vėžiu. 

Tačiau Prezidento dukra Laima Mertinienė prisipažino: ne tik permainingos diagnozės  juodžiausiais momentais gerokai kartino ir paties ligonio, ir jį slaugiusiųjų kasdienybę.   „Man nemalonu, kai manęs klausineja, kaip tėtis, kaip vyras. Nemanau, kad žmonės yra geranoriški. Jie tiesiog patenkina savo smalsumą. Ir pagalvoja: „Ot kaip gerai, kad ir tokiems žmonėms taip atsitinka“, - po ilgos tylos duodama pirmą atvirą interviu prisipažins L.Mertinienė.

Ji pateiks ne vieną pavyzdį, kai jos tėčiui A.Brazauskui gulint ligoninėje buvo  peržengtos bet kokios padorumo ribos. Į reanimaciją  Prezidentui prisiskambinusi žurnalistė negailestingai paklausė: „Kaip Jūs priėmėt žinią, kad Jūs numirėt?“.

Antrajame laidos „Gyvenimas pagal moteris“ pasakojime - pirmas atviras ir nuoširdus, po akistatos su vėžiu atsigaunančio, Daliaus Mertino interviu. Žinomas aktorius, Prezidento žentas  bus atviras - po šešerių metų atsinaujinusi liga antrą kartą smogė su dviguba jėga... Kokį gyvenimo košmarą teko iškęsti D.Mertinui ir kokiomis nuotaikomis garsioji Brazauskų giminė gyvena dabar?

„Gyvenimas pagal moteris“ - antradienį, nauju laiku 21 val. per LNK. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų