Pereiti į pagrindinį turinį

M.Daščenka mano, kad jos nuotrauką sekso portale galėjo įdėti buvęs vyras

2010-09-24 19:56
M.Daščenka mano, kad jos nuotrauką sekso portale galėjo įdėti buvęs vyras
M.Daščenka mano, kad jos nuotrauką sekso portale galėjo įdėti buvęs vyras / Tomo Lukšio (Fotodiena.lt) nuotr.

„Olialia pupytė“ Marina Daščenka buvo sutepta prostitucijos dėme: viename prancūziškame internetiniame portale, siūlančiame nusipirkti gražuolių seksualines paslaugas, atsirado ir M.Daščenkos fotografija bei anketa, rašoma LNK pranešime spaudai.

Tiesa, anketa pasirašyta Sabrinos slapyvardžiu.

Tačiau nuotraukoje - tikriausia Marina. Šalia anketos aiškiai prancūziškai parašyta, kad esą ši daili Lietuvos pilietė įsitaisiusi prabangiuose apartamentuose Paryžiaus centre aptarnauja elitinių mergaičių teikiamų malonumų ištroškusius vyrus.

M.Daščenka, išgirdusi apie savo nuotraukas, aukščiausios klasės prostitutes siūlančiame tinklapyje, pakraupo.

Mergina neatmeta galimybės, jog šią anketą galėjo sukurti ir paviešinti buvęs jos vyras Andrejus.

Juk porelė jau senokai aiškinasi santykius viešumoje. Kad ir kaip būtų, mergina dievagojasi, kad savo kūnu ji neprekiavo ir malonumų turtingiems prancūzams jokiu būdu neteikė.

Juo labiau, kad prostitučių portalo anketoje aiškiai parašyta, jog Sabrina klientus aptarnavo nuo rugsėjo 10 iki rugsėjo 21 dienos. O Marina tvirtina tuo metu buvusi ir koncertavusi Lietuvoje. Taigi, jei Marina visą rugsėjį buvo Lietuvoje, tai kas tuomet darbavosi Paryžiuje?

M.Daščenka turi vyresnę seserį, kuri yra kaip du vandens lašai panaši į Mariną. Gal Paryžiuje svečiavosi ir darbavosi Marinos sesuo Tania?

Laidos “Kažkas atsitiko” metu Marina priblokš televizijos žiūrovus savo atviru interviu, kuriame prisipažins, jog kartą jai tikrai teko dirbti Paryžiuje.

„Kažkas atsitiko“ - jau šį pirmadienį 20.30 val. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų