Pereiti į pagrindinį turinį

Prieš pat finalą projektą paliko J. Anusauskienė ir A. Greblikas

2012-12-03 10:29
Prieš pat finalą projektą paliko J. Anusauskienė ir A. Greblikas
Prieš pat finalą projektą paliko J. Anusauskienė ir A. Greblikas / M.Vaičiulio (BFL) nuotr.

Prieš pat finalą LNK šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ jau antrą kartą paliko Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas. Šį vakarą susimavus komisijos ir žiūrovų balsus jie liko paskutiniai.

Į projekto finalo traukinį netikėtai pateko Ala Karpenko ir Mantas Stonkus. Už jų porą balsavo daugiausiai portalo žmonės.lt lankytojai.

LNK šokių projektas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ šiandien vakare pulsavo meile ir aistra.

Projekte blykstelėjusios meilės istorija tarp gražuolės šokėjos Rasos Židonytės ir dainininko Donato Baumilos įkvėpė ant šokių parketo surengti vakarą romanų tema.

Poras be komisijos pirmininkės Editos Daniūtės, beveik kultūros ministru netapusio Giedriaus Drukteinio ir choreografo Aurelijaus Liškausko vertino ir būrėja, porų ekspertė iš LNK laidos „Būk mano meile“ Vaiva Budraitytė.

Pirmieji šokių aikštelėje pasirodė Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas, kurie ant parketo suvaidino prabangiame viešbutyje tarp liokajaus ir turtingos viešnios užsimezgusį romaną. Komisijos pirmininkė Edita Daniūtė poros Vienos valsą palygino su prastu mažų vaikų šokiu ir teskyrė šešis balus. Tokį patį balą skyrė ir Aurelijus Liškauskas.

Antriejie ant parketo šoko santykių nebeslepiantys Donatas ir Rasa, kurie šoko lėtą fokstrotą apie romaną svajonėse. Jis – romantiškas kalinys. Ji – jo svajonių moteris. Jis svajoja ją apglėbti. Komisja jiems buvo ne itin dosni, A. Liškausko jų svajonės neįtikino.

Kur kas proziškesnį romaną šoks verslininkė Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis. Jų šokio tema – paskutinė kurortinio romano diena. Itin erotiškas šokis patiko G. Drukteniui, deja, komisijos pirmininkė E. Daniūtė parašė tik 4 balus. Jos nuomone, žiūrovai galėjo pamatyti tik kamasutros pozas, o rumbos žingsnelio jokio nebuvo.

Romanas tarp dviejų nepažįstamųjų Buenos Airėse – tai dainininkės Katažinos ir Dainiaus Dimšos meilės tango.

„Aistra yra stiprioji šios poros pusė“, – sakė G. Druktenis, jiems skyręs 10  balų. Tačiau komisijos pirmininkei pasirodė, kad šis šokis buvo prasčiausias poros šokis per visą projektą, nes per silpnai buvo atlikti argentinietiško tango kojų judesiai bei finalinis pakėlimas. Jiems Edita parašė tik 8 balus.

Aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis parodė, kas slepiasi moterų spintose, kai į komandiruotę išvažiuoja teisėtas vyras.

Jų šokis buvo įvertintas labai dvejopai: komisijos pirmininkė skyrė vos 5 balus, nes E. Daniūtei pritrūko šokio judesių. Likę trys komisijos nariai buvo sužavėti, todėl skyrė aukščiausią balą – 10.

Priešpaskutiniai ant parketo pasirodė projekto favoritai: Kristina Navickaitė (Tina) ir Tadas Rimgaila. Jų nelaimingas romanas, kuris prasidėjo Ispanijoje, komisiją sužavėjo. Edita Daniūtė tik šiai porai skyrė aukščiausią įvertinimą – 10 balų. Iki maksimalaus balų skaičiaus jiems pritrūko tik vieno taškelio, nes G. Druktenis jiems skyrė 9.

Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė šoks kvikstepą – į Italiją atvykusios amerikiečio ir italės dainininkės romaną. Deja, romanas komisijos neįtikino, nes ši pora gavo mažiausiai balų, tik 24.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų