Pereiti į pagrindinį turinį

Princo Williamo uošviai internetu pardavinėja kostiumus suaugusiesiems

2012-01-23 12:19
Princo Williamo uošviai internetu pardavinėja kostiumus suaugusiesiems
Princo Williamo uošviai internetu pardavinėja kostiumus suaugusiesiems / Scanpix nuotr.

Didžiosios Britanijos princo Williamo žmonos Catherine tėvai pradėjo pardavinėti kostiumus „suaugusiųjų šventėms“ savo internetinėje vakarėlių reikmenų parduotuvėje, šeštadienį pranešė vienas bulvarinis laikraštis.

Bendrovė „Party Pieces“, kuri priklauso Kembridžo kunigaikštienės tėvams - Michaelui Middletonui ir jo žmonai Carole, savo naujame skyriuje „suaugusiųjų šventėms“ siūlo įsigyti prancūzės tarnaitės kostiumą su mini sijonėliu arba puošnų piratės kostiumą.

Parduotuvėje, kurios adresas - www.partypieces.co.uk, įkeltoje nuotraukoje matoma moteris, dėvinti piratės kostiumą su skeltu klostėtu sijonu, taip pat reklamuojama raudona taškuota „boružės“ suknelė su sparneliais bei Supermeno kostiumas.

Dar vieno kostiumo, kuriuo apsirengus galima tapti panašiu į apkūnų sumo imtynininką, aprašyme nurodoma, jog tai „juokingiausias karnavalo kostiumas, kokį galite rasti“, rašo dienraštis „Daily Mail“.

Kai kurie Didžiosios Britanijos žiniasklaidos kanalai reiškė abejonių dėl princo Williamo uošvių skonio, kaltindami Middletonus žeriantis pelną iš savo ryšių su karališkąja šeima ir pardavinėjant suvenyrus pernai įvykusių karališkųjų vestuvių tema.

Naujai iškeptai kunigaikštienei Catherine, kurią daugelis britų vadina tiesiog Kate (Keit), šį mėnesį sukako 30 metų.

Daugelio nuomone, jos elgesys buvo nepriekaištingas nuo pat tos akimirkos, kai Kate Middleton atsidūrė tarptautinės žiniasklaidos dėmesio centre po pernai balandį įvykusių vestuvių su princu Williamu, kuris yra antrasis eilėje į Britanijos sostą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų