Pereiti į pagrindinį turinį

Projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja – Julija Jegorova (papildyta)

2012-06-04 14:31

Sekmadienio vakarą paaiškėjo grandiozinio LNK projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja. Ja tapo nuo pat pirmų laidų favorite laikyta, niekur dainavimo nesimokiusi 25-erių metų kaunietė Julija Jegorova.

LNK muzikinio projekto superfinale sekmadienį varžėsi keturios dainininkės – Merūno Vitulskio komandos narė Giedrė Smolskaitė, Egidijaus Sipavičiaus mokinė Ieva Zasimauskaitė, Ericos ir Jurgio Didžiulių auklėtinė Berta Timinskaitė ir Violetos Tarasovienės komandos garbę gynusi Julija Jegorova. Pastarąją labiausiai ir palaikė televizijos žiūrovai, kurie ir nusprendė, kad ji verta laimėti „Lietuvos balsą“.

Projekto nugalėtojai atiteko pagrindinis projekto prizas – sutartis su „Universal Music“ ir kelionė į Niujorką.

„Aš negaliu patikėti. Esu be galo laiminga. Tai man didžiulis laimėjimas“, - vos atsiėmusi prizą sakė Julija. Mergina pelnė sutartį su didžiausia muzikos leidybine kompanija pasaulyje „Universal Music“, taip pat kelionę į Niujorką ir bilietus į Brodvėjaus miuziklą „Mama Mia“.

Savo mokinę itin gyrė V.Tarasovienė.

„Julija aš patikėjau antroje laidoje. Ji tikrai verta pergalės. Manau, ši dainininkė tikrai turi kuo nustebinti pasaulį. Ne kiekvienas gali šitaip gerai sudainuoti Whitney Houston dainas“, - šiltai apie J. Jegorovą kalbėjo V. Tarasovienė.

Antroje vietoje, žiūrovų sprendimu, liko Merūno mokinė Giedrė Smolskaitė. „Esu patenkinta antrąja vieta. Jos ir norėjau. Manau, žiūrovai pasirinko teisingai – Julija verta pergalės. Bet tai nereiškia, kad mano muzikinis kelias baigiasi. Aš ir toliau dainuosiu“, - sakė Giedrė.

6 mėnesiai, daugiau nei 700 dalyvių, šimtai gyvai atliktų dainų – tai tik keletas faktų, galinčių apibūdinti didžiausią visų laikų muzikinį televizijos projektą „Lietuvos balsas“.

Išskirtinis superfinalo akcentas buvo naujų, specialiai „Lietuvos balso“ superfinalininkėms parašytų „Universal Music“ singlų premjera.

Keturi kūriniai buvo kruopščiai kuriami ir brandinami „Lietuvos balso“ superfinalo ketvertukui. Vienas dainas parašė švedų autoriai, kiti kūriniai patikėti kurti Lietuvos kompozitoriams. Tiesa, muzikos kūrėjus atidžiai prižiūrėjo didžiausios pasaulyje leidybinės kompanijos „Universal Music“ ekspertai. Beje, specialiai į „Lietuvos balso“ superfinalą atvyko ir šios kompanijos atstovas Martti Vuorinenas iš Suomijos.

Sekmadienį superfinalininkės scenoje pasirodė net keturis kartus. Visos dainininkės pirmą kartą drauge su savo vokalo mokytoja Rosita Čivilyte atliko legendinę Robbie Williamso dainą „Let Me Entertain You“. Be „Universal Music“ singlo, superfinalininkės taip pat dainavo duetą su Lietuvos pramogų pasaulio žvaigžde ir vieną geriausią savo kūrinį, atliktą projekto metu.

Pusmetį „Lietuvos balse“ tobulėjusios balsingiausios dainininkės prilygsta ne tik geriausiems šalies atlikėjams, bet ir užsienio žvaigždėms – taip teigė projekte viešėję „Eurovizijos“ nugalėtojas Aleksandras Rybakas, vokiečių veteranai „Fools Garden“ bei britų superžvaigždė Marlonas Roudette‘as. Komplimentų savo mokinėms negaili ir projekto Mokytojai, teigiantys, kad jaunosios dainininkės tobulėja ne dienomis, o valandomis.

LNK muzikiniame projekte pasirodė ir būrys Lietuvos muzikos profesionalų – Arina Borunova, Giedrė Kilčiaukienė iš grupės „Empti“, Raigardas Tautkus ir ką tik iš Azerbaidžano, kur dalyvavo „Eurovizijos“ dainų konkurse, atvykęs Donatas Montvydas – Donny Montell.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų