Pereiti į pagrindinį turinį

V.Genytė: Mane erzino net ant stalo palikti trupiniai

2010-05-04 14:25
V.Genytė: Mane erzino net ant stalo palikti trupiniai
V.Genytė: Mane erzino net ant stalo palikti trupiniai / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Niekada atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą nelinkusi dainininkė Vaida Genytė pirmadienį TV3 laidoje "Gyvenimas yra gražus" atsivėrė mažai išpažinčiai. 34 m. moteris prisipažino nesitikėjusi, kad žurnalistams labiau už jos žaibiškai kylančią karjerą parūps privatus V.Genytės gyvenimas. Tačiau nutiko kitaip.

Prieš savaitę paparaco užfiksuoti kadrai, kai V.Genytė leido laiką vedusio vyro draugijoje, išmušė dainininkei žemę iš po kojų.

"Jaučiausi apdrėbta purvu. Buvo labai skaudu, nes tam buvau visiškai nepasiruošusi, nesitikėjau, buvau pažeista. Tuo metu mano vyrui tos nuotraukos nesukėlė jokių klausimų ir jokių emocijų. Tačiau sukėlė mano tėvams, mano artimiesiems. Jiems buvo sunkiausia, todėl ir man buvo labai sunku", - neslėpė V.Genytė.

Laidoje ji paaiškino tiesiog pietavusi su bičiuliu. Tačiau iš to buvo išpūstas didžiulis burbulas. Tiesa, pūsti jį lyg ir buvo iš ko, mat neseniai vienam žurnalui V.Genytė prisipažino, kad buvo išėjusi iš namų, o apie trupančius jos šeimos pamatus kalbos viešumoje sklando jau seniai.

"Galbūt ta žvaigždių liga ir buvo, galbūt kažkuriuo metu jaučiausi labai labai svarbi, labai susireikšminusi, bet greitai viskas po vieno kito išgyvenimo ar įvykio, pokalbio išgaravo. Supratau, kad tai yra kvaila", - kalbėjo dainininkė.

Kaip ant mielių kylantis populiarumas buvo susukęs V.Genytei galvą. Moterį ėmė erzinti smulkmenos šeimoje. Net trupiniai ant stalo atrodė baisus dalykas. "Todėl nutariau į tas smulkmenas nesusikoncentruoti, nes man tada buvo labai svarbu dirbti. Nusprendžiau išeiti iš namų. Labai trumpam. Ir ne kažkur, o pas tėvus, kurie gyvena šalia. Viskas baigėsi tuo, kad kitą rytą atėjau namo ir trupiniai ant stalo pasirodė nereikšmingi", - prisiminė V.Genytė.

Ji tikino jau susidėliojusi savo gyvenimo prioritetus. Tai visų pirma šeima ir namai, kuriuose ji ne žvaigždė, bet mama, žmona ir namų šeimininkė.

"Mes esame šeima, mano vyras labai tolerantiškas, be jo pagalbos ir supratimo nebūčiau dabar tuo, kas esu. Mes esame trise ir aš jam esu dėkinga už jo toleranciją, mes vienas kitą gerbiame", - sakė V.Genytė.

Brangiausios jos akimirkos su 7 m. sūnumi. "Turiu nuostabų vaiką, draugą, kuris saugo mano paslaptis. 7 m. vaikas, bet jis toks šaunuolis. Aš dėl vaiko gyvenu, dėl jo stengiuosi ir esu labai laiminga", - šeštadienių ir sekmadienių rytus picerijoje, tapusius jos ir sūnaus ritualu, švytinčiomis akimis prisiminė V.Genytė.

Tačiau pica ji pati nepiktnaudžiauja. Sklando gandai, kad dainininkė alina save dietomis ir beveik nieko nevalgo. "Televizija pastorina 8 kiligramais. Nebadauju, bet prisižiūriu, nes kiekvienas žmogus, dirbantis televizijoje, labai atsirenka maistą, prisižiūri, pagalvoja, ką ir kiek valgo", - šypsojosi V.Genytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų