Pereiti į pagrindinį turinį

"Zero II" režisierius: jeigu gausiu apdovanojimą, filmų nebestatysiu

2010-05-28 18:26
"Zero II" režisierius: jeigu gausiu apdovanojimą, filmų nebestatysiu
"Zero II" režisierius: jeigu gausiu apdovanojimą, filmų nebestatysiu / Gedimino Bartuškos nuotr.

Septynias nominacijas Lietuvos kino apdovanojimuose "Sidabrinės gervės" gavusio filmo "Zero II" režisierius Emilis Vėlyvis sakė repetuojąs padėkos kalbą. Apdovanojimai vyks šiandien.

"Taip, repetuoju. Bet jeigu gausiu apdovanojimą, daugiau filmų nestatysiu. Gauti apdovanojimą buvo mano svajonė. Kai svajonė išsipildo, ką daugiau daryt?", sakė E.Vėlyvis.

Emilis Vėlyvis kartu su Šarūnu Bartu ir dokumentinio filmo "Upė" autoriais Julija Gruodiene ir Rimantu Gruodžiu nominuotas geriausio režisieriaus bei kartu su Jonu Baniu - geriausio scenarijaus apdovanojimui.

"Zero II" vaidinę Ramūnas Rudokas ir Kęstutis Jakštas gali gauti bendrą apdovanojimą už geriausią vyrų vaidybą,  Inga Jankauskaitė - už geriausią antraplanį moters vaidmenį.

Grupė :Happyendless" nominuota už "Zero II" muziką, už geriausią profesinę meistrystę - filmo prodiuserė Asta Liukaitytė.

Tai yra tretieji "Sidabrinių gervių" apdovanojimai.  Už filmo "Vabzdžių dresuotojas" režisūrą apdovanojimą gavo Donatas Ulvydas, Linas Augutis, Marek Skrobecki ir Rasa Miškinytė, o už geriausią filmą apdovanotas Ignas Miškinis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų