Pereiti į pagrindinį turinį

Alexas Pettyferis grimo kėdėje kasdien praleisdavo po 5 valandas

2011-06-06 13:13
Alexas Pettyferis grimo kėdėje kasdien praleisdavo po 5 valandas
Alexas Pettyferis grimo kėdėje kasdien praleisdavo po 5 valandas / Incognito Films nuotr.

Naujuoju merginų numylėtiniu tituluojamas Alexas Pettyferis dėl vaidmens filme „Pabaisa“ grimo kėdėje kasdien praleisdavo po 5 valandas.

Aktorius pasakoja, kad didžiausias išbandymas filmuojantis romantiškoje dramoje „Pabaisa“ jam buvo ilgos valandos grimo kėdėje. A. Pettyferis filme, kuris yra šiuolaikinė legendinės istorijos „Gražuolė ir Pabaisa“ interpretacija, įkūnija arogantišką jaunuolį, kurį ragana paverčia randuotu pabaisa.

Kasdien atvykęs į filmavimo aikštelę, A. Pettyferis pirmiausia užsukdavo į grimo kambarį ir ten praleisdavo net po 5 valandas.

„Sunkiausias išbandymas – grimo kėdėje. Man sunku ramiai išsėdėti net 20 minučių, taigi tos 5 valandos buvo tikrai rimtas išbandymas, - pasakoja aktorius. - Turėjau dėvėti odinę kaukę, kurią kasdien vis perpaišydavo. Be to, su  ta kauke buvo siaubingai karšta.“

Paklaustas, kokiais būdais stengdavosi nuvyti nuobodulį grimo kambaryje, A. Pettyferis atsakė, jog dažniausiai tiesiog žiūrėdavo filmus arba klausydavosi grupės „The Police“ dainų.

Filmas „Pabaisa“, kuriame dailus A. Pettyferis veidas pakeistas neatpažįstamai, šiuo metu yra rodomas ir Lietuvos kino teatruose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų