Pereiti į pagrindinį turinį

Broliai Coenai kurs siaubo filmą

2011-02-15 14:30
Broliai Coenai kurs siaubo filmą
Broliai Coenai kurs siaubo filmą / Forum Cinemas nuotr.

Užsukę į anglų dienraščio „Empire“ redakciją, kad papasakotų apie savo naujausią juostą „Tikras išbandymas“, broliai Ethan ir Joel Coen pasidalino ir ateities planais.

Visų pirma, Ethan Coen parašęs scenarijų filmui „Gambit“, paneigė gandus apie tai, kad ši juosta taps naujausiu brolių darbu.

„Tai buvo paprasčiausiai užsakytas scenarijus. Filmas, greičiausiai, bus filmuojamas, bet tai darysime ne mes. Kalbos apie tai, kad mes režisuosime juostą niekada ir nebuvo“.

Istorija apie Bartoną Finką, anot brolių, taip pat kol kas stringa. Jų sugalvotas 1991 metų filmo „Barton Fink“ tęsinys, pavadinimu „Senis Finkas“ (angl. „Old Fink“) lieka ateities planuose, nes aktorius John Turturro šiam vaidmeniui dar nepakankamai senas.

Tuo metu broliai Coenai rengiasi pratęsti eksperimentus su žanrais. Į klausimą, ar broliai neketina, pavyzdžiui, nufilmuoti siaubo filmo, Ethanas atsakė: „Įdomu, kad jūs apie tai paklausėte. Žinote, mes dabar rašome keletą scenarijų ir vienas iš jų artėja link pilnaverčio siaubo filmo. Aktorė Frances McDormand vaidins pabaisą“.

Išsakyti žodžiai gali būti tik juokelis, tačiau ir vesterno tokio kaip „Tikras išbandymas“ dar prieš keletą metų iš brolių niekas nesitikėjo, teisingai? Siaubo filmas, nufilmuotas Coenų, tai mažų mažiausiai smalsu, taip kad sukryžiuokime pirštus ir laukime konkretesnių anonsų.

Dešimt nominacijų šių metų „Oskarų“ apdovanojimuose gavęs brolių darbas „Tikras išbandymas“ Lietuvos kino teatruose jau nuo vasario 25 dieną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų