Pereiti į pagrindinį turinį

„Chorų karus“ paliko Augustės choras (foto)

2011-03-07 15:29
„Chorų karus“ paliko Augustės choras (foto)
„Chorų karus“ paliko Augustės choras (foto) / TV3 nuotr.

Kovo 13 dieną 19.30 val. „Chorų karuose“ skambės dainos Lietuvos Nepriklausomybei, bus netikėtų trio, chorai atliks garsiausias pasaulio dainas.

Tiesa, Augustė Vedrickaitė ir jos Auksinis Utenos choras patriotinių dainų nebedainuos – praėjusį sekmadienį TV3 žiūrovų ir projekto komisijos sprendimu jie negrįžtamai paliko projektą.

„Šį rytą kavą gėrėme atskirai.“ – tik tiek galėjo pasakyti projekto komisijos narys Edmundas Seilius, po to, kai jo žmona komisijos narė Kristina Zmailaitė jo mylimam A. Vedrickaitės chorui skyrė vos 8 balus.

Tai jau antrasis choras, palikęs projektą. Pirmasis – projekto „Vaikų balsas 2011“ vedėjos Neringos Čereškevičienės vadovaujamas Baltasis Vilniaus choras.

Šį sekmadienį „Chorų karuose“ pasirodys Tauragės Ugnies choras su Liudu Mikalausku, Kauno Burgundiškasis choras su Danguole Beinaryte, Telšių Smaragdinis choras su Deivydu Zvonkumi, Alytaus Oranžinis choras su Justu Lapatinsku ir Tarptautinis Vilniaus Sidabrinis choras su Stanislovu Stavickiu-Stano!

Nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtos laidos svečiai: Eurika Masytė, Egidijus Sipavičius, Eduardas Kaniava, Deivis ir Renata ir kiti. Laidoje skambės ir legendinė K. Mašanausko daina Lietuvai, kurią atliks „Chorų karų“ komisijos narė Loreta Sungailienė su visais chorais.

Po ketvirtosios projekto „Chorų karai“ laidos bendroje komisijos ir TV3 žiūrovų balsavimo lentelėje chorai užima šias vietas:
1. D. Beinarytė ir Kauno Burgundiškasis choras
2. D. Zvonkus ir Telšių Smaragdinis choras
3. L. Mikalauskas ir Tauragės Ugnies choras
4. S. Stavickis-Stano ir Tarptautinis Sidabrinis choras
5. J. Lapatinskas ir Alytaus Oranžinis choras

„Chorų karų“ balsai skambės ir kovo 11-ąją 19.00 val. projekto „Lietuvos garbė 2011“ apdovanojimų ceremonijoje – Tauragės Ugnies choro generolas L. Mikalauskas projekto herojams dainuos drauge su Evelina Sašenko, puikiai pasirodys ir Telšių Smaragdinis choras su D. Zvonkumi ir Tarptautinis Vilniaus Sidabrinis choras su S. Stavickiu-Stano.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų