Pereiti į pagrindinį turinį

D.Arquette‘as nepažįsta koordinačių

2011-03-21 16:06
D.Arquette‘as nepažįsta koordinačių
D.Arquette‘as nepažįsta koordinačių / Scanpix nuotr.

Danas Comaianni – eilinis knygyno savininkas iš Nortvilio miesto (JAV) praėjusios vasaros niekada nepamirš – jo knygyne buvo filmuojamos kelios netrukus kino ekranuose pasirodysiančio trilerio „Klyksmas 4“ scenos.

Džiaugdamasis neįprasta patirtimi, D. Comaianni žurnalistams mielai atskleidė kultinio filmo kūrimo paslaptis ir tai, jog vieno pagrindinių „Klyksmo“ vaidmenų atlikėjas Davidas Arquette'as nuolat pamiršdavo savo tekstą.

„Mano žmona Katy sulaukė skambučio iš žmogaus, kuris prisistatė vietiniu vadybininku esą norinčiu apžiūrėti mūsų knygyną ateities projektams, - pasakoja Danas, - Jis neatskleidė, nei koks tai projektas galėtų būti, nei kam jis iš tiesų dirba.“

Knygynėlio savininkas sako, jog sužinojęs, kad jo knygynu susidomėjo filmo „Klyksmas“  komanda labai nudžiugo, o smagiausia jam buvę iš arti pamatyti kūrybinę kino virtuvę. Jis atskleidė, kad aktoriui Davidui Arquette'ui itin nesisekė įsiminti savo tekstą, tad viena paprasta scena buvo filmuojame net aštuoniais dubliais.

„Galite tikėti arba ne, tačiau jis vis sumaišydavo vieną žodį. Scena buvo tokia, kad šerifas, kurį ir vaidino Davidas, įeina į knygyną ir praneša, kad jis atlieka policijos tyrimą ir, kad žemėlapio... kvadrantai jį atvedė būtent į šį knygyną, kur neva galėjo būti padarytas nusikaltimas. Jis vis kartojo žodį kvadrantai, nors turėjo sakyti koordinatės! Šią sceną jam teko kartoti  aštuonis kartus ir net keturis sykius persirengti šerifo uniformą, nes Davidas siaubingai prakaitavo,“ - nieko neslėpė knygyno savininkas.

Filmas „Klyksmas 4“, kuriame bus galima pamatyti ir šią sceną, kino teatruose jau nuo balandžio 15 dienos.

Lietuviškai subtitruotas filmo „Klyksmas 4“ anonsas:

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų