Pereiti į pagrindinį turinį

Dingo R.Bubelio mobilusis telefonas su intymia vaizdo ir fotomedžiaga

2011-04-20 16:30
Dingo R.Bubelio mobilusis telefonas su intymia vaizdo ir fotomedžiaga
Dingo R.Bubelio mobilusis telefonas su intymia vaizdo ir fotomedžiaga / Karolio Kavolėlio (BFL) nuotr.

Skandalingoji pora nepradingsta iš akiračio: skyrybos ir susitaikymai, - atrodytų lyg istorija be galo.

Įdomiausia tai, jog pora nekurpia skandalų tyčiomis, o jiems tiesiog "taip gaunasi".

Nuo pirmo pranešimo spaudai apie skyrybas jau praėjo nemažai laiko, o muilo burbulas vėl pūsdavosi ir sprogdavo. Kaip bus toliau? Holivudiškas trileris tęsiasi.

Dingo R.Bubelio mobilusis telefonas

Dabar žymiajai porai gali grėsti labai rimtas ir nemalonus skandalas. Neseniai mįslingomis aplinkybėmis dingo prašmatnus R. Bubelio mobilusis telefonas su intymia video ir fotomedžiaga, praneša agentūra "Vilnius Lifestyle".

Anot agentūros, įvykis yra užfiksuotas 2-ajame Vilniaus Policijos komisariate. Reikėtų paminėti, kad vogtą mobilųjį telefoną pareigūnai gali surasti, nes techniškai nėra sudėtinga susekti įtaisą pagal unikalųjį gaminio kodą, nesvarbu, kas juo naudotųsi.

Tačiau, kas gali atsitikti su privačia video ar foto medžiaga? Galima daryti prielaidą, jog ilgapirščiai bandys parduoti skandalingą medžiagą ar net šantažuoti jos herojus.

Radvilas išgyvena didžiuli stresą

"Man labai neramu dėl šios situacijos. Ne taip gaila mobilaus telefono, kaip daugybės prarastų kontaktų, o ypač išgyvenu dėl mano ir Mios privačiu nuotraukų", - nerimauja Radvilas.

Žvaigždžių pasaulyje ne kartą buvo paviešinta intymi medžiaga. Ypač didelio susidomėjimo internete susilaukė Paris Hilton ir jos buvusio mylimojo video medžiaga su atviromis sekso scenomis.Tuo tarpu abiejų herojų reitingai šou pasaulyje šoktelėjo milžinišku greičiu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų