Pereiti į pagrindinį turinį

G.Gurevičiūtė ir L.Karalius nusifilmavo prancūzų seriale (foto)

2011-03-10 17:27
G.Gurevičiūtė ir L.Karalius nusifilmavo prancūzų seriale (foto)
G.Gurevičiūtė ir L.Karalius nusifilmavo prancūzų seriale (foto) / Asmeninio archyvo nuotr.

Vietname atostogaujantys buvęs Seimo narys Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė buvo pakviesti nusifilmuoti populiariame prancūzų jaunimo seriale „Foudre“ („Žaibas“), kuris rodomas 30 pasaulio šalių, rašoma „Vilnius Lifestyle“ išplatintame pranešime.

Vietname, Mui Ne kurorte, filmuojamas šeštasis šio serialo sezonas, kuriame Linas epizoduose suvaidino jėgos aitvarų instruktorių, o Gintarė atliko Janny, gražuolės vilioklės ir pagrindinio herojaus Leo mylimosios, vaidmenį.

„Visada norėjau save išbandyti kaip aktorę. Geresnės progos, greičiausiai likimas ir negalėjo pametėt“, - prisipažįsta Gintarė.

Paklausus kaip sekėsi, ar nebuvo sunku dirbti su patyrusiais aktoriais, mergina sakė: „Didžiausias sunkumas, greičiausiai, yra kalbos barjeras. Ne paslaptis,kad prancūzai vangiai kalba angliškai, o mano prancūzų kalbos įgūdžiai taip pat labai menki. Bet kūrybinė grupė tikri profesionalai, be to labai šilti žmonės. Su visais labai susidraugavome, todėl kartu leidome laiką ne tik filmavimo aikštelėje bet taip pat ir ne darbo metu. Su baltu pavydu stebėjome, kaip jie bendrauja tarpusavyje, tarsi tikra šeima. Džiaugiamės turėję galimybę tapti to dalimi. Neabejojame, kad su daugeliu iš jų liksime draugais ir ateityje“.

Ar nebuvo pavydu stebėti intymias scenas, kai Gintarė apsimetė mylinti kitą vaikiną, pats prieš keletą metų vaidinęs „Grybauskai“ seriale, Linas atsakė, jog supranta, kad tai tik vaidyba.

„Aktorius turi įsikūnyti į personažą ir vaidinimo metu sugebėti gyventi svetimą gyvenimą“, - sakė L.Karalius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų