Pereiti į pagrindinį turinį

I.Stonkuvienė: man sunku įsijausti į „barakudos“ vaidmenį

2011-12-06 17:24
I.Stonkuvienė: man sunku įsijausti į „barakudos“ vaidmenį
I.Stonkuvienė: man sunku įsijausti į „barakudos“ vaidmenį / LNK nuotr.

„Man sunku įsijausti į „barakudos“ vaidmenį. Seriale aš vaidinu „barakudą“ Jolantą. Ji visiškai yra mano priešingybė, tiek savo charakteriu, tiek elgsena ir kalbėsena. Nemoku taip vilioti, būti pikta, kaip mano herojė, – įsiliejusi į serialo „Pavogtos laimės 2“ aktorių gretas pasakoja Indrė Stonkuvienė. – Jolanta nėra tipiška blondinė, ji protinga ir turi tikslą ištekėti už Mindaugo“.

Paklausta, ką mano apie „barakudas“, ji sako: „Tokias moteris gatvėje matai iš toli. „Barakudos“ – prabangi veislė, dvelkia prabanga, grožiu. Tačiau, jos – tai laikina. Jas greitai pakeičia kitos“.

LNK serialo „Pavogta laimė“ tęsinyje Indrė daugiausiai vaidina su Jokūbu Bareikiu. Pasak jos, Jokūbas – labai geras partneris. Iki serialo aktoriai buvo pažįstami, todėl filmuojant didelių problemų neiškilo. „Visuomet prieš filmavimą apsitariam. Jei reikia pagalbos, Jokūbas padeda. Su juo linksma vaidinti. Pavyzdžiu, jis sumąsto per filmavimą niūniuoti dainelę, kuria visus linksmina. Neseniai teko su Jokūbu šokti, jis mane visą laiką prakuteno, pražnaibė, nesugebėjau net vienos trumpos frazės pasakyti. Todėl teko filmuoti šią sceną šešiolika kartų“, – juokdamasi linksmais įspūdžiais dalinasi Indrė.

Seriale pažįstami draugai neišvengė intymių scenų. Iki šiol aktorę sceną lovoje prisimina kaip linksmą nuotykį. „Kai filmavomės lovoje, atėjo pažiūrėti ne tik kūrybinė grupė, bet ir serialo aktoriai. Pastarieji atvažiavo į filmavimą anksčiau laiko, kad nepraleistų progos į mus pasižiūrėti. Tačiau man netrukdė. Su režisierės ištartu žodeliu „veikiam“, aš atsijungiau, nebemačiau pašalinių ir įsijaučiau į savo vaidmenį,“ – pasakoja aktorė.

Indrė, paklausta, ar jos vyras, žinomas aktorius Mantas Stonkus nepavydi savo žmonos, sakė: „Jei mano vyras būtų santechnikas, pavydėtų. Tačiau mano vyras – aktorius, kuris žino visą serialo aikštelės virtuvę. Jis mane skatina pabandyti ir vaidinti tokias scenas. Jokio jo pavydo nejaučiu. Juk tarp manęs ir Jokūbo negali būti romano. Jokūbas turi mylinčią šeimą, kuri mums su Mantu yra idealas“, – kalba Indrė Stonkuvienė.

Moteris aktorystę vadina savo gyvenimo pašaukimu, bet jos nesimokė aukštojoje mokykloje. „Vaidinu nuo septintos klasės. O į šį serialą mane pakvietė, pamatę mano darbą CTV – ten su Aušra Štukyte turime laidą „Moterys, kurios nieko nežino“, - sakė naujoji „Pavogtos laimės“ žvaigždė Indrė Stonkuvienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų