Pereiti į pagrindinį turinį

L. Karalius - Ezopas metė vasarišką iššūkį savo grupės nariui

2013-06-17 17:36
L. Karalius - Ezopas metė vasarišką iššūkį savo grupės nariui
L. Karalius - Ezopas metė vasarišką iššūkį savo grupės nariui / TV3 nuotr.

Grupės „ŽAS„ nariai Linas Karalius-Ezopas ir Gidonas Šapiro-Bilas pasinėrė į vasariškas pramogas ir vienas kitam mes iššūkį – kuris iš jų geriau įšoks į vandenį nuo tramplino. „Ši užduotis tikrai nebus sudėtinga, nes man teko šokinėti ir į gilesnius pramogų verslo vandenis. Palyginus su politikos okeanu, šis Kaišiadorių tvenkinys – tik šilta vonia“, – jau rytoj, birželio 18-ąją, TV3 vasaros laidoje „Žiūrėk! Geras!" juokaus L. Karalius.

„Esu į vandenį šokęs tyčia ir netyčia, o įspūdingiausias mano šuolis buvo nuo uolos į Gango upę Indijoje", – prisimins ne vieną egzotišką šalį aplankęs L. Karalius.

„Aš nusiteikęs nugalėti kolegą Liną. Mano tikslas – dvigubas salto! O štai Linui linkėčiau būti atsargesniam – jis yra trapus, priešingai nei aš, neturi apsauginio riebalų sluoksnio", – kaip visada linksmai nusiteikęs patarimais dalinsis Bilas.

Šokinėti į vandenį pramogų pasaulio chuliganus pamokys profesionalus treneris Žilvinas. „Linui turėtų būti lengviau, nei Gidonui," – prognozuos šuolininkas į vandenį.

Kol L. Karalius intensyviai mankštinsis, G. Šapiro filosofuos: „Geriems nereikia, o blogiems nepadeda. Tai  – senovės išmintis". Ar ji pasiteisins lemiamoje šuolių į vandenį dvikovoje?

Kuris „ŽAS" grupės narys sulauks aukštesnio įvertinimo iš trenerio ir iš vietos gyventojų? Ar išdrįs žinomi vyrai nušokti nuo aukščiausio – 10 metrų − tramplino?

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų