Pereiti į pagrindinį turinį

„Lietuvos supermiestas“: Dzūkijos komanda su V.Cololo liko paskutinė

2011-03-14 12:12
„Lietuvos supermiestas“: Dzūkijos komanda su V.Cololo liko paskutinė
„Lietuvos supermiestas“: Dzūkijos komanda su V.Cololo liko paskutinė / Gedimino Bartuškos nuotr.

Sekmadienį projekte „Lietuvos supermiestas“ vyko įtempta keturių komandų kova tiek studijoje, tiek ir tiesioginio balsavimo metu.

Pagal studijos balus pirmoje vietoje buvo Marijampolė, antroje vietoje liko Klaipėda, trečioje – Panevėžys, o paskutinėje vietoje atsidūrė Dzūkijos komanda.

Šįkart žiūrovų balsai absoliučiai sutapo su studijos balais, todėl net pridėjus Klaipėdai vieną papildomą portalo „Delfi“ lankytojų suteiktą balą, bendras žiūrovų ir studijos rezultatas nepasikeitė – pirmąja vieta tą vakarą džiaugėsi Marijampolė, antroje vietoje liko Klaipėda, trečioje Panevėžys ir paskutinėje – Dzūkijos komanda. Kitas antrojo pogrupio susitikimas lems, kuri komanda – Dzūkija ar Panevėžys – palieka projektą ir netenka teisės kovoti dėl garbingo „Lietuvos supermiesto“ titulo.

Kitą sekmadienį vėl susitinka pirmasis pogrupis: Kaunas, Visaginas, Aukštaitija ir Žemaitija. Prognozuojama tikra komandų kova, mat čia, susumavus dviejų laidų rezultatus, projektą paliks dar viena komanda.

Kol kas pirmajame pogrupyje stipriai pirmauja Visaginas ir Žemaitija, trečioje vietoje pagal balų skaičių yra Merūno vedamas Kaunas, o paskutinėje vietoje yra Vaidos Genytės vadovaujama Aukštaitijos komanda.

Kaip seksis komandoms kovoti dėl garbingo „Lietuvos supermiesto“ titulo, žiūrėkite sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų