Pereiti į pagrindinį turinį

Scenoje debiutuoja nauja pora – I. Valinskienė ir S. Uždavinys

2015-12-17 07:11 diena.lt inf.
M. Vaičiulio /BFL nuotr.

Visus populiarumo rekordus mušantis interaktyvus šou-komedija „2 smegenų istorija” nuolat auga ir įgauna naujų spalvų: gruodžio 20 dieną „Domino“ teatre Vilniuje debiutuos nauja šio šou pora – Inga Valinskienė ir Sakalas Uždavinys.

Interpretacijai ir kūrybinėms paieškoms itin palankus šou „2 smegenų istorija“ per dviejų mėnesių pasirodymus visoje Lietuvoje jau spėjo gan stipriai pasikeisti, įgauti naujų spalvų ir siužeto linijų. Tačiau tuo kūrybinis procesas nesibaigia – prie tolimesnio aktorių darbo scenoje prisijungia ir šio šou režisierius S. Uždavinys, kai kuriuose pasirodymuose vaidinsiantis poroje su I. Valinskiene.

„Tiesą sakant, su Inga teatro scenoje susitinkame nebe pirmą kartą – drauge vaidiname spektaklyje „Bus sunku“, tačiau tai bus pirmas kartas, kai scenoje dirbsime duetu. Šis interaktyvus šou neturi teatrui įprasto griežto scenarijaus, todėl kiekvienas pasirodymas neapsieina be improvizacijos. Inga ne tik žavi moteris, bet ir puikų humoro jausmą turinti, labai gerai žiūrovus jaučianti partnerė, tad nekantriai laukiu mūsų debiuto gruodžio 20 dieną“, – sako S. Uždavinys.

Interaktyvus šou-komedija, kurį teatro scenai Lietuvoje pritaikė režisierius S. Uždavinys, šmaikščiai ir kūrybiškai nagrinėja vyrų bei moterų skirtumus. Šis šou atskleidžia, kad  prigimtiniai dviejų lyčių skirtumai dažniausiai ir lemia nesusipratimus ir net konfliktus porose. Kitaip tariant, visos meilės problemos – tai ne širdies, o galvos bėdos, kurias nėra taip sudėtinga išspręsti.  

Interaktyvus šou-komedija „2 smegenų istorija“ žiūrovams patrauklus tuo, kad kiekvienos vaidinančios poros interpretacija yra unikali, tad šį šou galima žiūrėti ne vieną kartą ir visada išvysti dar nematytą jo versiją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų