Pereiti į pagrindinį turinį

Spektaklis „Meilė ir taika“ – pajūrio kurortuose

2009-07-17 20:30
Spektaklis „Meilė ir taika“ – pajūrio kurortuose
Spektaklis „Meilė ir taika“ – pajūrio kurortuose

Žinomų Lietuvos teatro ir teleserialų aktorių, populiarių televizijos laidų vedėjų, šokėjų ir dainininkų atliekama žaisminga gyvo garso muzikinė komedija „Meilė ir taika“ („Love & Peace!“) atkeliavo gastrolių į pajūrį - spektaklis liepą ir rugpjūtį bus rodomas Nidoje ir Palangoje.

Po anšlaginių premjerų Kaune ir Vilniuje dar pavasarį spektaklio komanda išsiruošė į turą po Lietuvą. „Meilė ir taika“ jau parodyta Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Ukmergėje. Karščiausiomis vasaros dienomis naujosios muzikinės komedijos komanda linksmins pajūrio kurortų gyventojus ir svečius.

„Meilė ir taika“ - apie meilę, bohemą, pinigus, apsimetinėjimą, vyrų ir moterų intrigas, jų paradoksalius santykius ir meilės deficitą.

Žiūrovus miuziklas masina jame plėtojama intriga, spalvingais personažais ir aktoriniais darbais. Spektaklyje gyvai skamba gausybė aistringų, lyriškų ir linksmų dainų.

Šią muzikinę komediją su jungtinėmis Vilniaus ir Kauno menininkų pajėgomis pastatė režisierius Mantas Verbiejus, libretą parašė jauna dramaturgė ir režisierė Agnė Dilytė. Nuotaikingą muziką spektakliui sukūrė kompozitorius Antanas Jasenka, scenovaizdį ir kostiumus - dailininkė Inga Kažemėkienė, choreografiją - Vesta Grabštaitė.

Komedijoje vaidina gerai žinomi aktoriai, pažįstami iš garsių spektaklių, televizijos serialų ir laidų. Tai - Nacionalionio dramos teatro aktorius, linksmasis TV laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis, Vilniaus mažojo teatro aktorius, TV laidų dalyvis Leonardas Pobedonoscevas, žavioji TV laidų vedėja bei serialo aktorė Žemyna Ašmontaitė, dainavimo stovint ant galvos Lietuvos rekordininkas, dainininkas, aktorius Audrius Bružas, Vilniaus mažojo teatro ir TV serialų aktoriai Giedrius Savickas bei Gintarė Latvėnaitė, Nacionalionio dramos teatro aktorė, dainininkė, žymioji E.Piaf dainų atlikėja Rasa Rapalytė, OKT aktorė, teatro „Jaja“ vadovė Eglė Mikulionytė, aktorė ir dainininkė Lina Rastokaitė, aktoriai Irmantas Jankaitis, Simas Lindešis, Tomas Dapšauskas, Darius Rakauskas ir kiti.

Spektaklis „Meilė ir taika“ liepos 17, rugpjūčio 14 ir 28 dienomis 20 val. bus rodomas Nidos kultūros centre "Agila" (Taikos g. 4), o rugpjūčio 2 d. 20 val. - Palangos vasaros estradoje (Vytauto g.43).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų