Pereiti į pagrindinį turinį

Supermanekenė K. Upton susitikinėja su televizijos šokėju

2013-06-12 19:11
Supermanekenė K. Upton susitikinėja su televizijos šokėju
Supermanekenė K. Upton susitikinėja su televizijos šokėju / Shutterstock nuotr.

Krūtininga supermanekenė Kate Upton turi naują mylimąjį - ji susitikinėja su garsiu šokėju ir realybės televizijos žvaigžde Maksymu Čmerkovskiu, praneša žiniasklaida.

Įvairiuose pranešimuose sakoma, kad pora po bendrų draugų jiems surengto pasimatymo pastarosiomis savaitėmis labai suartėjo.

K.Upton, kuriai pirmadienį suėjo 21 metai, ir „Dancing With the Stars“ žvaigždė neseniai buvo pastebėti drauge vakarieniaujantys Niujorko restorane „Scalinatella“, kur, kaip žurnalui „Us Weekly“ sakė liudininkai, „labai glamonėjosi“.

Pasak šaltinių, vakarienė buvusi „labai intymi“. Kitas to restorano svečias pastebėjo, kad jiedu visą laiką laikėsi už rankų.

K.Upton anksčiau buvo siejama su beisbolo žvaigžde Justinu Verlanderiu (Džastinu Verlanderiu) ir Seanu „Diddy“ Combsu (Šonu „Didžiu“ Kombsu). M.Čmerkovskis, kuris kažkada Ukrainoje buvo pasimatymų šou „Viengungis“ žvaigždė, anksčiau buvo susižadėjęs kita „Dancing With the Stars“ profesionale Karina Smirnova, o anksčiau šiais metais išsiskyrė su kita šokėja, Peta Murgatroyd (Peta Murgatroid).

K.Upton ir šokėjo atstovai dar nekomentavo naujųjų pranešimų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų