Pereiti į pagrindinį turinį

Visos kylančios žvaigždės – Palangoje

2009-07-24 20:42
Visos kylančios žvaigždės – Palangoje
Visos kylančios žvaigždės – Palangoje

Šį savaitgalį Palangos kultūros centre “Ramybė” pasirodys net kelios kylančios scenos žvaigždės: koncertuos jaunatviškas duetas - Vaida Genytė ir Vaidas Vyšniauskas, baladžių vakarą surengs akustinis trio „Ingenious“ su Ieva Prudnikovaite.

Šįvakar “Ramybėje” dainuos „Triumfo arkos“ finalininkai Vaida Genytė ir Vaidas Vyšniauskas.

V.Genytė, kurią kai kas dar prisimena prieš daugelį metų „Dainų dainelėje“ dainuojančią legenda tapusias „Sparnuotąsias sūpynes“, pastaraisiais metais išpopuliarėjo dalyvaudama televizijos muzikiniuose projektuose „Žvaigždžių duetai“ ir „Triumfo arka“.

V.Vyšniauskas, užsienyje žinomas Kristian Benedikt vardu, yra kelių šalies konkursų laureatas ir tarptautinį pripažinimą pelnęs tenoras. Solistas sukūrė daugybę vaidmenų operose, operetėse, miuzikluose: Kasijaus - „Otele“, Barinkajaus - „Čigonų barone“, Tonio - „Vestsaido istorijoje“, Alfredo - „Traviatoje“, Kastyčio - „Jūratėje ir Kastytyje“ ir kitus. Pastaruoju metu V.Vyšniauskas koncertuoja Baltijos šalių koncertų salėse ir dainuoja operos teatruose.

V.Genytės ir V.Vyšniausko koncerte “Ramybėje” skambės arijos ir duetai iš miuziklų, ištraukos iš operų, operečių bei tokie nuostabūs vokaliniai kūriniai kaip „Permainų vėjas“, „Kregždutės“, „9-oji banga“, „Amigos para siempre“, „Daina Žemei“, „O sole mio“, „Kol mudu būsim dviese“, „Amžina meilė“ ir kiti.

Rytoj romantinių baladžių vakarą „Nesibaigianti kelionė“ Palangos “Ramybėje” surengs akustinis trio „Ingenious“ - gitaristas Martynas Kuliavas, solistė Ieva Prudnikovaitė ir pianistas Feliksas Zakrevskis. Kaip tikino koncerto organizatoriai, romantinių baladžių programa „Nesibaigianti kelionė“ nustebins ne vieną muzikos mėgėją. Tai muzikantų kelionė klausytojų širdžių link.

„Tokios I.Prudnikovaitės dar negirdėjote, - šypsojosi grupės įkūrėjas, vienas garsiausių Lietuvoje gitaristų M.Kuliavas. - Ši nepaprasto talento dainininkė pasirodys naujai ir neįprastai - dainuos romantines balades, o ne operos arijas“. Vakaro programoje - M.Kuliavo, Stingo, U2, Cindy Lauper kūriniai.

Jaukų akustinį koncertą atlikėjai skiria visiems romantiškiems žmonėms, ypač tiems, kurie myli jūrą ir brangina vidinę ramybę.

Abiejų koncertų pradžia - 21 val. Palangos kultūros centras „Ramybė“ įsikūręs Vytauto g. 35.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų