Pereiti į pagrindinį turinį

Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną

Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną Vyras iškentė kelias operacijas, kad būtų panašus į Supermeną

Herbertas Chavezas iš Filipinų taip susižavėjęs vaikų pamėgtų herojumi Supermenu, kad norėdamas būti kuo labiau į jį panašus, iškentė net kelias plastines operacijas.

35-erių vyras drastiškai pakeitė savo išvaizdą. Pirmoji plastinė operacija jam atlikta dar 1995 metais.

Jam pakoreguotas smakras, nosis, lūpos ir netgi šlaunys. Lyginant nuotraukas prieš operacijas ir po jų kyla įtarimas, kad H.Chavezui galėjo būti atlikta ir akių, skruostų bei žandikaulio operacija.

Dėl išgalvoto herojaus pamišęs vyras turi milžinišką kolekciją Supermeno statulų, figūrėlių, drabužių, komiksų ir dar daug su juo susijusios atributikos.

Jis mėgsta persirengti superherojumi, ir, sprendžiant iš socialiniame tinkle „Facebook“ patalpintų nuotraukų, pozuoti kaip Supermenas arba Klarkas Kentas.

Gydytojų teigimu, H.Chavezas gali turėti psichinį sutrikimą, dėl kurio niekaip negali nustoti galvojęs apie savo ižvaizdos trūkumus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų