Pereiti į pagrindinį turinį

Kvies pasisemti dizaino ir interjero idėjų

2012-07-25 19:36
Kvies pasisemti dizaino ir interjero idėjų
Kvies pasisemti dizaino ir interjero idėjų / Renginio organizatorių nuotr.

Parodų ir mugių organizavimu užsiimanti uostamiesčio bendrovė „Expo Vakarai“ netrukus lankytojus pakvies į naują parodą „Inter Deco 2012“.

Kaip teigia jos kuratoriai, tai bus analogų šalyje neturintis renginys.

Pasak dizaino ir interjero idėjų parodos vadovės Zarinos Lukošiūnės, pastaruoju metu tenka stebėti tendenciją, jog gyvenamųjų namų statybos Klaipėdoje bei priemiestyje gerokai pagyvėjo. Tad mintis pristatyti tokio pobūdžio renginį kilo ne atsitiktinai.

„Norime suteikti galimybę žmonėms naujai pažvelgti į interjero projektavimą ir dizaino sprendimus. Juo labiau kad iki šiol Vakarų Lietuvoje ir nebuvo vienos bendros vietos, bendro renginio, kur besidomintieji būsto įrengimu galėtų gauti vertingos ir išsamios informacijos“, – teigė pašnekovė.

„Inter Deco 2012“ parodoje, kuri į uostamiesčio „Švyturio“ areną pakvies rugsėjo 20–22 dienomis, bus galima išvysti naujų ir žinomų kompanijų siūlomus gaminius – baldus, įvairius interjero ir dekoro elementus, apdailos medžiagas, namų apyvokos reikmenis, šildymo įrangą, santechniką bei kitus namų puoselėjimui, rengimui skirtus produktus.

Renginio metu taip pat bus galima susipažinti su inovatyviais interjero sprendimais.

„Išskirtinis šios parodos aspektas – dėmesys neįgaliųjų problemoms. Tenka konstatuoti, jog jų galimybės dalyvauti visuomenės gyvenime labai apribotos, nes mūsų viešosios erdvės daugeliu atvejų nepritaikytos tokiems specialių poreikių žmonėms. Skatiname į šią problemą atkreipti dėmesį ir būsimus parodos dalyvius – pristatyti baldus, interjero detales, įvairius sprendimus, orientuotus būtent į šį segmentą. Norime įrodyti, kad specialus interjeras gali būti ir estetiškai patrauklus, ir išmoningas, ir patogus“, – kalbėjo Z.Lukošiūnė.

Parodos metu specialiai įrengtoje zonoje vyks jaunųjų talentų pasirodymas visuomenei – kūrybinės dirbtuvės, kurių dalyviai demonstruos savo gebėjimus – atskleisdami savitą požiūrį į dizainą bei interjerą, kurs interjero detales iš kasdienių smulkmenų.

Parodos metu taip pat bus demonstruojami įspūdingiausi metų interjero darbai, konsultacijas parodos lankytojams teiks šios srities specialistai – dizaineriai, architektai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų